Motociclisti pentru inocenta. Copiii din Baia Mare vor sarbatori 1 iunie pe motoare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

motoUltimul weekend al lunii mai aduce o noua editie a evenimentului Motociclisti pentru inocenta. Circa 100 de copii de la trei case de tip familial din Baia Mare, alaturi de copii din Baiut, vor sarbatori in avans Ziua Copilului pe motoare, in natura, alaturi de multi motociclisti. Copiii vor avea parte de surprize, vor alerga sa prinda gaina, concurs de baut suc sau vor trage funia. In 2016 vorbim despre editia cu numarul 7, motociclistii de la Rock N Road aducand zambete pe fetele copiilor.

“Deci organizam editia a 7 – a a evenimentului Motociclisti pentru inocenta. La fel ca si in anii trecuti vom duce 3 case de copii din Baia Mare in comuna Baiut cu un autocar pe care il vom escorta cu motocicletele sambata dimineata la 10 de la stadionul din Baia Mare.

In Baiut vom merge direct la masa, unde fostele bucatarese de la Mina Baiut ne vor astepta cu papica festiva. Dupa mancare incepe programul in poiana la Baile Tocilei. Copiii vor avea parte de multe concursuri inspirate de la intalnirea moto Rock N’ Road Weekend, doar ca vom inlocui berea cu suc!

Si seara dupa premiere (toata lumea castiga) vor avea parte de un foc de tabara si un concert al trupei Wrong Way din Salonta”, a declarat presedintele clubului moto, Csabi Rusiczki.

Cezar TUDOR

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2