FOTO Motociclistii maramureseni, prezenti la MMC Biker’s Fest 2016

Reclame home 1
Reclame home 1

motoUltimul weekend al lunii august a fost dedicat unei intalniri moto care a avut loc la Simleul Silvaniei. Putin peste 100 km de parcurs pentru motociclistii maramureseni de la Rock N Road din Baia Mare, prezenti si ei la acest eveniment.

Bere, mancare, piscine, motoare si mult, mult rock. Au fost ingredientele intalnirii moto, locatia evenimentului fiind ca de fiecare data strandul termal „Broscarie” din judetul Salaj, in apropierea orasului Simleul Silvaniei. MMC International Biker’s Fest 2016 a insemnat doua zile de distractie si voie buna, multa bere si acorduri rock pentru toate gusturile. Nu au lipsit spectacolele dedicate adultilor, fiind de departe cele mai gustate momente din festival.

Doua dansuri erotice au incins imaginatia participantilor, care au putut da frau liber imaginatiei. Au fost si concursuri inedite, ce au atras publicul ca un magnet. Aruncatul cauciucului sau concursul de prins berea, asa numitul Jug, au facut deliciul publicului prezent.

moto rock

Pe scena au urcat, printre altii, grecii de la Manti, maghiarii de la Asphalt Horsemen, respectiv cei de la Vespera, seara de 27 august incheindu-se cu un recital semnat Kempes.

A fost poate cel mai asteptat moment al serii, Kempes fiind inca si acum vazut de unii drept vocea Cargo care a scris istorie. Pentru cei care nu stiu, pe 23 noiembrie 2013, Ovidiu Ioncu anunta plecarea de la Rezident EX. Formeaza trupa KEMPES, alaturi de instrumentistii trupei Gothic si anume Alin Moise – chitara, Alin Petrut – chitara, Taly – bass, Alex Gomez – tobe. El si trupa „Kempes” au inregistrat albumul „Regasire”, lansat pe 28 martie 2015 printr-un concert la Beraria H din Bucuresti.

kempes

sex

Cezar TUDOR

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole