Motorola are cel mai bun ceas inteligent: De ce Moto 360 e peste gadgeturile LG, Asus si Samsung

Reclame home 1
Reclame home 1

ceas-motorolaAnul 2014 a fost plin de gadgeturi, dar mai ales de ceasuri inteligente. Sunt multe pe care le poti alege, dar doar unul e cel mai bun.

Nu putem inchide anul 2014 fara sa mentionam si cea mai populara categorie de gadgeturi: purtabilele. De la bratari de fitness la ceasuri inteligente si ochelari de tip Google Glass, acestea s-au vrut vedete. Au fost, dar nu au devenit cu adevarat utile. Totusi, putem remarca un ceas util si un etalon in acelasi timp: Motorola Moto 360.

Cand discutam de ceasuri inteligente, avem trei lumi mari si late: Samsung, Apple si Google. Cea din urma companie a facut poate cel mai bun pas inainte cu platforma Android Wear construita pe scheletul Google Now. Ca sa intelegi de ce e asa buna, trebuie sa intelegi Now. Incheiem cat de curand era web 2.0, adica a retelelor sociale, si mergem tot mai bine spre web 3.0, adica era in care serviciile online si gadgeturile incearca sa prevada ce vrem. Now face asta si se descurca excelent.

Un ceas inteligent nu este un telefon, cum a incercat Samsung cu Gear S, si nu poate fi doar o bratara de fitness, sunt nenumarate pe care le putem alege. Un ceas inteligent trebuie sa fie util, cu o autonomie buna, care sa nu iti risipeasca timpul si nici sa nu necesite mereu atentia ta. Trebuie sa fie la fel de util ca telefon, dar doar cu partile esentiale.

adevarul.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole