Municipalitatea a reluat lucrarile de reparatii si salubrizare. Vezi programul

Pentru urmatoarea perioada, in Municipiul Baia Mare s-au reluat lucrarile de reparatii a drumurilor fiind efectuate operatii de frezare, decapare si plombare cu asfalt stocabil pe strazile: Mihai Eminescu, Pintea Viteazul, Marasti case, Reconstructiei, Crisan, B-dul Unirii, Andrei Muresan, Horea, 22 Decembrie 32, Piata Izvoare 18, Vasile Alecsandri.

“In acelasi timp operatorul de salubritate S.C DRUSAL S.A. si Serviciul Public Ambient Urban desfasoara diverse actiuni de salubrizare stradala, maturat manual, razuit, intretinere trotuare si zone verzi in urmatoarele sectoare: strazile Luminisului, Electrolizei, Vasile Lucaciu, Horea, Pasunii, Vasile Alecsandri, Izvoarele, Reconstructiei, Hortensiei, Scolii, Progresului, Granicerilor, Mihai Eminescu.

Echipele Serviciului Public Ambient Urban realizeaza toaletari garduri vii si copaci pe aliniamentele stradale, precum si actiuni de intretinere a zonelor verzi”, se arata intr-un comunicat postat pe baiamare.ro si semnat de Marinel Rob.

In cazul in care lucrarile nu se finalizeaza in sectorul propus acestea se vor continua in urmatoarea zi.

Programul activitatilor de salubrizare stradala pentru perioada 10 – 17 februarie poate fi consultat aici.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. mmm

    ca de obicei la noi munca se face in bataie de joc …. cat de idiot si prost si nesimtit tre sa fi sa decopertezi ditamai asfaltul si sa lasi groapa neasfaltata ???? ce ingineri si ce organizatori au astia de la firmele ce fac reparatii?????? le organizeaza munca, femeia de serviciu ????? daca sapi o groapa in asfalt, ma gandesc ca o si asfaltezi nu o lasi peste noapte ca sa-si taie fraierii cauciucurile in margini …
    si astea is lucrari ?????? adica ce s-a asfaltat saptaman trecuta deja e aproape distrus …. astupati gropile cu plastelina ???? inca o bataie de joc pe banii fraierilor votanti ….

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1