Municipiul Baia Mare va avea o noua cresa la standarde europene

PNL

cresa curcubeuBaia Mare va avea o noua cresa moderna dupa ce au fost demarate lucrarile pentru construirea Centrului de Educatie Timpurie „Curcubeu”, in cartierul Vasile Alecsandri, langa Centrul Social „Tranzit”.

Conform informatiilor publicate pe pagina de Facebook a Serviciului Public Asistenta Sociala Baia Mare, centrul va fi finalizat in termen de sase luni, urmand sa raspunda nevoilor educationale a 40 de copii, dintre care minimum 10 de etnie rroma.

Proiectul este finantat din fonduri norvegiene, avand ca obiectiv principal promovarea incluziunii sociale, a egalitatii de sanse si de gen. Mai mult, prin intermediul centrului, parintii celor mici, care provin dintr-un mediu vulnerabil din punct de vedere social, vor beneficia de servicii de educatie, de ocupare a fortei de munca, precum si de servicii sociale.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. Bonis

  Se vede ca suntem un oras si un judet de asistati sociali si someri,in rest nimic pentru dezvoltarea economica.Baimareanul se zbate in mizerie cu salarii in jurul sumei de 1000 de lei:Romdil,Aramis,Weidmuler,Uac,etc.

  Reply
 2. mmm

  Absolut degeaba investim in cladiri … avem exemplu concret cresa de pe Bilascu care e ultra moderna da in care personalul e putin si cam vai de mama lui … in oameni, si in dezvoltarea lor tre sa investim, nu in cladiri … dar se merge pe acelasi drum inceput de Kake … lucrari multe si scumpe ca sa poate fi capusate ….

  Reply
 3. băimărean

  Dacă se bagă norvegienii cu “egalitatea de șanse și de gen” este ceva putred la mijloc.

  Reply
 4. levente

  Atat primăria cat si consiliul judetean tac malc in privinta unor eventuale investitii in parcuri industriale.Au trecut alegerile si ei in 4 ani se vor ocupa doar de bălării.Unde e parcul industrial mult promis de cake? Ca cel promis de Ciceu si Zetea e varza.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1