Municipiul Sighetu Marmatiei vrea sa renunte la serviciile SC Vital

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

apa 2Municipiul Sighetu Marmatiei intentioneaza sa renunte la serviciile SC Vital. Totodata se doreste si iesirea din Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Maramures.

Anuntul a fost facut de primarul Horia Scubli, care a scris in urma cu doua zile pe pagina de Facebook ca va initia un proiect de hotarare in acest sens.

„Voi initia un Proiect de Hotarare privind demararea demersurilor in vederea posibilei inlocuiri a operatorului actual al serviciului de alimentare cu apa si canalizare SC Vital SA Baia Mare si o posibila iesire a municipiului Sighetu Marmatiei din Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara ADI Maramures, avand in vedere numeroasele sesizari pe care le-am primit din partea Dvs. Sper ca veti fi alaturi de mine in acest demers!”, a spus Horia Scubli.

In sedinta Consiliului Local Sighetu Marmatiei desfasurata in aceeasi zi, alesii locali au votat in unanimitate delegarea primarului sa initieze demersurile pentru o posibila iesire a municipiului din ADI Maramures si inlocuirea operatorului de apa canal.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

    1. Corector

      Desigur dl Bolchis , m-as deconecta si azi. Dar exista alt furnizor? Sanatate si multa minte.

      Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole