Munitie gasita in raul Iza

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

raul izaIn ultimele 24 de ore pompierii maramureseni au intervenit la patru situatii de urgenta, informeaza ISU Maramures.

Duminica, la ora 09:27, echipa pirotehnica a I.S.U. Maramures a fost solicitata sa se deplaseze in localitatea Vadu Izei pentru a ridica un element de munitie gasit in albia raului Iza. Acesta a fost ridicat si depozitat in siguranta pentru ca ulterior sa fie distrus.

La ora 10:00, pe strada Valea Rosie din Baia Mare a izbucnit un incendiu la o magazie. La locul interventiei s-au deplasat pompierii baimareni. Flacarile au distrus 30 de metri patrati din magazia de lemn, 3 metri cubi de lemn si circa o tona de fan.

Seara, la ora 20:37, un incendiu a izbucnit la un tablou electric, in localitatea Bistra. Pompierii Sectiei Viseu de Sus au lichidat incendiul in urma caruia au ars tabloul electric si circa 1 metru patrat de tencuiala.

La ora 23:58, pe strada Popa Lupu din Sighetu Marmatiei a izbucnit un incendiu la o locuinta dezafectata. Flacarile au distrus un pat de lemn si circa 250 de kilograme de deseuri textile.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2