Munitie si 15 arme confiscate in Maramures

Actiunile derulate de politisti in perioada 3-7 septembrie pentru prevenirea faptelor antisociale si impunerea legii au vizat si depistarea si sanctionarea persoanelor care incalca regimul armelor, munitiilor si materialelor explozive, regimul vanatorii si protectiei fondului cinegetic. Politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase au verificat conditiile de depozitare si asigurare a securitatii armelor si munitiilor detinute de persoane fizice si juridice.

Astfel, pe raza judetului Maramures au fost identificate 13 persoane care nu si-au depus armele neletale detinute la un armurier autorizat in termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de arma.

Totodata, pe fondul cinegetic Agris au fost identificati doi barbati in varsta de 46, respectiv 67 de ani, ambii din Sighetu Marmatiei, care detineau arme de vanatoare confectionate artizanal, fara a fi autorizati pentru a detine, purta si folosi arme si munitii letale si neletale.

Toate cele 15 arme din care doua letale si 13 neletale, precum si 440 bucati munitie au fost ridicate de politisti in vederea confiscarii, iar pe numele persoanelor identificate au fost intocmite dosare penale pentru savarsirea de infractiuni privind nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1