Muzeul Luvru a anuntat lansarea unei linii vestimentare inspirata din operele lui da Vinci

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Muzeul Luvru a anuntat lansarea unei linii vestimentare realizata de Virgil Abloh, designerul colectiilor masculine ale casei de moda Louis Vuitton si creatorul marcii Off-White, alcatuita din tricouri si hanorace inspirate din operele lui Leonardo da Vinci, relateaza EFE, titreaza Agerpres.

Cu aceasta ocazie, logo-urile Off-White se imbina cu imaginile unor opere celebre ale lui da Vinci, celebrul pictor fiind protagonistul, pana la 24 februarie, al unei retrospective unice la muzeul Luvru ce regrupeaza aproape toate picturile sale, printre care “Fecioara intre stanci” sau “Sfanta Ana, Fecioara si Pruncul cu mielul”.

Colectia a fost pusa in vanzare la magazinul de suveniruri al muzeului Luvru, pe site-ul Off-White si pe portalul de vanzari Farfetch, precum si in magazinele Off-White din Milano si Paris, la preturi ce variaza intre 355 si 640 de dolari (317 – 572 de euro).

Fotografiile tinutelor din cadrul colectiei, care va ramane la vanzare o perioada limitata de timp, au fost facute in galeria principala a muzeului parizian, cel mai vizitat din lume, pentru “a capta imensitatea istoriei” si a o conecta cu modernitatea acestei colectii.

Muzeul Luvru gazduieste in mod permanent tablourile lui da Vinci, intre care ”La Gioconda” si alte 22 de lucrari ale artistului de la a carui moarte s-au comemorat 500 de ani in 2019.

Abloh este una dintre figurile cele mai cunoscute din industria modei, mai ales dupa crearea marcii Off-White in 2013. In 2018, el a fost numit director de creatie pentru colectiile masculine ale casei Louis Vuitton si este cunoscut pentru colaborarile sale cu firme precum Ikea sau Nike.

Stilul sau este foarte legat de cel al rapperilor de succes, precum Kid Cudi sau Kanye West, cu care este prieten apropiat si cu care impartaseste pasiunea pentru o moda urbana si sportiva, cu hanorace si tricouri ridicate abordare din perspectiva croitoriei de lux.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2