N-A FOST SĂ FIE – Minaur, două puncte după trei etape în Liga 2. Speră la promovarea în Liga 1

Reclame home 1
Reclame home 1

CS Minaur Baia Mare spera să obțină azi, 20 august, prima victorie în Liga a II-a de fotbal, fiind vorba despre primul meci disputat de băimăreni în fața propriilor suporteri. Nu a fost să fie, deși înainte de meci toată lumea este sigură că Baia Mare va aduce trei puncte din disputa cu Timișoara.

Minauriștii au scos doar un egal azi, la finalul celor 90 de minute scorul afișat pe noua tabelă de scor fiind 1-1. Acum sunt două puncte pentru Minaur după primele 3 etape. Asta arată că Liga 2 nu e chiar ușoară, chiar dacă unii își imaginau altceva. Scorul a fost deschis repede (minutul 11), prin căpitanul Mondragon, însă același Mondragon, spre finalul primei reprize, deviază în propria poartă un șut venit de la Tudor. Nicio victorie pentru CS Minaur după primele trei etape.

Chiar înaintea partidei, pe stadion a avut loc o conferință de presă în care au fost anunțate principalele noutăți legate de stadionul „Viorel Mateianu”. S-a lucrat la modernizarea acestuia, lucrările urmand a fi finalizate la finele lunii august, început de septembrie. Mai rămane încă o parte a stadionului care are nevoie de modernizare și care nu este omologată, însă se speră că și acea parte va fi gata. Se are în plan pentru anul viitor schimbarea gazonului, refacerea acelei piste care există și alte lucrări de interior care să facă cinste stadionului. Pentru că se spunea azi că „nu poți cere performanță dacă nu oferi și condiții jucătorilor”.

S-a vorbit despre planurile de viitor pentru echipa de fotbal, CS Minaur dorind accederea în Liga 1. Ușor de zis, greu de făcut. Dar timpul ne va demonstra dacă spusele de azi au fost doar alte vorbe aruncate-n vant sau faptele ne vor arăta că minauriștii au stofă de liga 1.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. românii au talent

    Subtilă , ironică gluma dragoș, cu promovarea %%% Evitarea retrogradării este chiar o performanță pt. Minaur ( restul este S.F. ) …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2