N-ai mai vazut asa ceva! Au mers cu caii la Mc’Donalds Baia Mare (FOTO)

PNL

Situatie inedita petrecuta zilele trecute in Baia Mare, mai precis la Mc’Donalds.

Un cititor ne-a trimis cateva fotografii cu doi barbati calare pe cai, in timp ce se plimbau intr-una din seri pe langa respectivul restaurant.

Multe n-ar mai fi de spus, fotografiile fiind elocvente.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. marius

  Sa nu ne mai miram.am ajuns un oras literalmente agrar,sarac,fara industrie, dar cu iarba grasa prin parcuri.Ar fi cazul ca si cei de la locala sa treaca pe tractiune animala,chiar pe asini si magari.Bate seaua sa priceapa…

  Reply
 2. luana

  Or fi primii cai de la Scoala de echitatie a C.J-ului.Parada prin centru e in ciuda celor care carcotesc pe aici despre parcuri industriale.Ce industrie,se va face o linie de echitatie intre Lapusel si Mc Donalds,iar turistii adusi de Zetea se vor imbulzii sa vada minunea.Ase da,cum ar zice morosanul.

  Reply
 3. George

  Dincolo de glume, unde se ascunde politia locala? Ma supara ca se plimba cu aparatul foto prin parcari vinind un neatent sau nebaimarean fara tichet de parcare si nu disciplineaza tiganimea din oras si din jur. In perimetrul orasului vad deseori din masina carute cu tigani care cosesc pe margini de sant, la citiva metri de carosabil, cu puradeii pe linga ei. Politia locala nu vede, nu aude, nu greseste, pentru ca nu munceste.

  Reply
  1. Dobasu

   Pana acum se limitau sa se plimbe cu carutele/cai pe decebal ,garii .Saptamana trecuta erau cu caruta la sala sporturilor.multumim din inima politiei locacale si celei rutiere.

   Reply
 4. Ali

  Pai da…politie locala nu este,numai pt parcari..si la inmatriculari se plimba drogatii si boschetarii si te agreseaza verbal sa le dai bani si nu ii vede nimeni.la amenzi sar repede,dar sa te si pazeasca nu-s

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1