Nastase: Ar fi nevoie anul viitor de alegeri parlamentare anticipate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fostul premier Adrian Nastase a declarat joi, la iesirea din Penitenciarul Jilava, ca ar fi nevoie peste un an de alegeri parlamentare anticipate, care sa construiasca un Parlament solid.

„Am niste idei extravagante, n-o sa vi le spun acum, nici nu stiu daca o sa vi le spun, in definitiv banuiesc ca in ultimii 10 ani ati dus-o foarte bine fara mine, in ultimii trei ani si mai bine. Asa, ca o observatie preliminara, as spune ca statul roman are in momentul de fata numai doua puteri: executivul, format din Presedinte si Guvern — si Justitia.

Ar fi nevoie de o a treia putere, Legislativul, si probabil as spune ca ar fi nevoie anul viitor de alegeri parlamentare anticipate care sa construiasca un Parlament solid si care sa rezolve unele dintre problemele care in momentul de fata sunt fara raspuns”, a declarat Nastase.

El a adaugat ca ar fi nevoie de o schimbare a legii electorale si de revenirea la alegerile pe lista, astfel incat sa se profesionalizeze Parlamentul, scrie Agerpres.

„Cred ca ar trebui inteles un lucru simplu: din cand in cand este nevoie de o lege de amnistie fiscala, dar este nevoie si de o lege a gratierii, cred ca ea trebuie sa fie intr-o formula inteleapta, nu aberanta, cu limite pana la sapte ani, dar realizata intr-un mod inteligent, o astfel de decizie ar fi absolut necesara”, a mai spus Nastase.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Cristian

    Amnistia e necesara pt oameni ca nastase, mai ales amnistia fiscala, pt ca „mandriile” de copii sa conduca in continuare masinile scumpe, sa nu fie nevoiti sa lucreze, mai ales ca nu-s in stare sa-si ia nici BAC-ul. Al’ mare a lui, ce „intelept” , ce „educat”.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2