Nastase: Cand se va realiza o Columna a lui Traian Basescu, cu victimele lui din cei zece ani?

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

adrian-nastase-psdFostul premier Adrian Nastase afirma ca ii este greu sa comenteze condamnarea doctorului Serban Bradisteanu de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), adaugand ca l-a sunat pe acesta pentru a-si cere scuze, scrie Agerpres.

„Am aflat ca doctorul Bradisteanu a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru ca m-ar fi ‘favorizat’ in calitate de pacient-infractor. Mi-e greu sa comentez o astfel de decizie a ICCJ. Sigur ca am inteles ratiunea ei. De aceea, l-am sunat — dupa trei ani — pe Serban Bradisteanu si mi-am cerut scuze. Am vrut apoi sa merg in Hyde Park, in Coltul celor care vorbesc fara sa-i asculte cineva. M-am razgandit si am fost la Victoria si Albert Museum, de unde va trimit o fotografie, cu o replica a Columnei lui Traian, impreuna cu intrebarea: cand se va realiza o Columna a lui Traian Basescu, cu victimele lui din cei zece ani care au trecut?!”, a scris Nastase, intr-o postare pe blogul sau.

Medicul Serban Bradisteanu a fost condamnat definitiv luni de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie la un an de inchisoare cu suspendare pentru favorizarea fostului premier Adrian Nastase.

Initial, Serban Bradisteanu fusese achitat pe 4 martie 2014 pentru savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului, insa un complet de cinci judecatori de la Curtea suprema a admis luni apelul DNA si a decis condamnarea medicului la un an inchisoare cu suspendare.

Serban Bradisteanu, medic sef sectie la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti, a fost trimis in judecata de procurorii DNA in decembrie 2012, pentru savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului, in legatura cu internarea in spital a lui Adrian Nastase, dupa ce acesta a incercat sa se sinucida.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    mai bombonel, daca erai un vinator adevarat nu se mai ajungea la condamnarea doctorului. idea cu columna nu e rea. daca ea se va numi ” columna lui traian, cu hotii din romania ultimilor 25 de ani” ar fi chiar o idee excelenta.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2