Nastase: Crin Antonescu a fost complice la manipularea „lacrimilor” lui Basescu din 2004

Reclame home 1
Reclame home 1

Fostul premier Adrian Nastase crede ca determinant in ruperea USL a fost interesul lui Crin Antonescu pentru candidatura la prezidentiale, acesta afirmand ca liderul PNL a fost complice si la manipularea „lacrimilor” lui Traian Basescu din 2004, iar in prezent informatiile referitoare la negocierile acestuia cu seful statului nu au fost nedezmintite de niciuna dintre cele doua parti, scrie Agerpres.

„A fost o eroare de strategie, inclusiv in ceea ce priveste momentul ales. Determinant pare sa fi fost interesul personal a lui Crin Antonescu legat de candidatura la prezidentiale, dovedit si de mutarea partidului la PPE, prin schimbarea ideologiei partidului, la fel cum a procedat Basescu in 2005. In plus, nu trebuie ignorate informatiile recente referitoare la negocierile cu Traian Basescu, nedezmintite de nicio parte”, a comentat Adrian Nastase, intr-o declaratie pentru Antena 3.

Adrian Nastase a adaugat ca Antonescu este unul din artizanii alegerii lui Traian Basescu in 2004, acesta fiind complice si la manipularea „lacrimilor” lui Basescu. „Domnul Antonescu are o problema pe care o inteleg. Dansul a fost unul din artizanii alegerii lui Basescu la prezidentialele din 2004.

Din acest motiv are o responsabilitate pentru un deceniu de haos, dezbinare, crize repetate, saracie si izolare internationala care au afectat viata Romanilor. Incearca sa se justifice prin teoria ‘am ales raul cel mai mic’. Prin optiunile de acum dovedeste insa ca a ales si continua sa aleaga raul, pur si simplu. In ceea ce priveste manipularea din 2004, ii aduc aminte ca a fost complice si la manipularea ‘lacrimilor’ lui Basescu si la acuzatiile de frauda electorala dovedite mincinoase de la prezidentiale”, a spus Nastase.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. dilau

    prietene ion beuca, mai crezi si acum ca condamnarea lui bombonel a fost politica?.acum chiar poti sa-mi scoti ochii cu – „eu l-am vota pe basescu nu pe adrian”- .

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole