Natalia Iocsak se pregateste pentru CN de Drift – TransRarau, etapa a 3-a. Sportiva este legitimata la CS Minaur Baia Mare

Campionatul National de Drift va avea a treia etapa pe traseu montan, urmand sa aiba loc chiar in acest weekend, la Pojorata, pe TransRarau, una dintre cele mai spectaculoase sosele din tara.

Dupa ce primele runde din acest campionat s-au desfasurat pe circuit, pe Rabocsring din Mariapocs si Transilvania Motor Ring din Targu Mures, pentru drift urmeaza TransRarau si Transalpina.
Driftul este proba sportiva prin care parcurgerea traseului se realizeaza prin supravirare, in mod intentionat, folosindu-se acceleratia, frana si directia, pilotul reusind astfel sa obtina controlul autovehiculului. Controlul acestuia se face in derapaj permanent, in unghi fata de axul traseului prestabilit.

Sambata este ziua dedicata antrenamentelor libere, in timp ce duminica dimineata vor avea loc calificarile, iar de la ora 16:00 sunt programatele Battle-urile. Dupa TransRarau, caravana driftului va ajunge in Oltenia, pe o alta sosea superba, Transalpina, in perioada 10-11 august. Ultima etapa din 2019 este programata in septembrie, la Bucuresti.

Natalia Iocsak a incheiat a doua etapa din cadrul Campionatului National de Drift 2019 in top 8 la categoria Semi Pro, dupa ce in calificari terminase pe locul 5. Sportiva de la CS Minaur se pregateste intens pentru etapa de pe TransRarau si spera sa obtina un rezultat bun.

Informatii: CS Minaur, foto: Federatia Romana de Automobilism Sportiv
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1