Nava Ocean Viking va debarca in Malta 356 migranti, ce vor fi preluati de 6 state UE, inclusive Romania

PNL

Nava Ocean Viking, care apartine unor ONG-uri ce salveaza migranti pe Mediterana, va debarca in Malta cei 356 de migranti pe care-i are la bord, iar acestia vor fi repartizati intre sase state membre ale UE care au acceptat sa-i primeasca, printre care si Romania, a anuntat vineri Comisia Europeana, transmite agentia Reuters, titreaza Agerpres.

”Este binevenit ca s-a gasit o solutie pentru persoanele de la bordul Ocean Viking si ca toti (migrantii) vor fi relocati”, a declarat comisarul european pentru migratie. El a precizat ca Franta, Germania, Irlanda, Luxemburg, Portugalia si Romania au acceptat sa preia migrantii.

Nava Ocean Viking apartine ONG-urilor SOS Mediterana si Medici fara Frontiere si a recuperat cei 356 de migranti din mai multe grupuri in apropierea Libiei.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Ghita

    Navele ONG-urilor acționează chiar în apele libiene. Imigranții stiu ca vor fi culeși de pe mare de aceste nave. Ar fi interesant ca opinia publica sa știe cine sunt cei care finanțează aceste ONG–uri și de o fac. Ar fi o mare naivitate sa credem ca este vorba doar de umanism și solidaritate cu cei năpăstuiți.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1