Ne-au facut: Tandemul Chereches-Dolha a inghetat orasul. Pe bani. Multi

PNL

mircea dolha si catalin cherechesPlecand de la ideea ca PNL se defineste electoral ca fiind ”dedicat oamenilor”, va informam noi cu detalii concrete (oficiale) care este situatia reala din aceasta perspectiva. Astfel, puteti afla de ce a fost atat de necesar sa se ajunga la bataia de joc la care este supus intregul municipiu Baia Mare si cetatenii acestuia, atunci cand vorbim despre trotuare si artere de circulatie  inghitite de gheata si nameti.

Mai intai, s-a pus municipiul nostru in situatia de a fi ingropat in datorii astfel incat azi, la licitatia pentru serviciul de deszapezire, nu doreste sa participe nici o firma. Lipsa de competitori reali se datoreaza incertitudinii artificial generate,  un castigator nedorit (neagreat) avand riscul ca nu va fi platit judicios pentru serviciile prestate.

Din capul locului va spunem ca evident cetatenii nu au nici o vina, nu acelasi lucru putem sa il spunem insa despre unele persoane fizice si juridice implicate, care se regasesc structurate in forma de grup ( grup organizat, bineinteles stiu organele competente despre ce organizare este vorba, nu avem nici o grija…). Grupul se regaseste organizat si pe sticla televizoarelor, in materiale emise de propriile instrumente mass-media prin care se asigura propaganda si mai nou dezinformarea.

Dupa aceea, odata cu caderea primelor ninsori s-a creat blocajul, asa cum acesta a fost gandit, astfel ca a intrat in joc o firmulita ”prestatoare” cu numele actual de S.C. Nord Vest Infrastructura si Servicii SRL,  administrata de un tanar care are pregatire de specialitate din familie si este instruit de actualii profesori politici care apar (organizat evident)  pe sticla.

Dupa ce S.C. Nord Vest Infrastructura si Servicii SRL a derulat primele activitati profitabile de deszapezire in perioada 30.11.2016 si pana in prezent, in baza unui contract de incredintare directa in valoare de 30 000 euro, servicii prestate catre municipiul Baia Mare la care se adauga alte zeci de mii de euro catre alte entitati din subordinea primariei Baia Mare, acum se pune in discutie si se pritoceste metoda prin care sa se faciliteze continuarea activitatii profitabile a firmulitei prestatoare condusa de tanarul manager trimis in fata la bataie.

Sunt vizate pentru viitor sume imense, milioane de euro, din banii publici proveniti din birurile stranse de la cetateni si de la companiile din municipiu. Metoda de lucru ar fi ”Negociere fara publicare” , fiind lansate invitatii catre astfel de societati incat rezultatul sa fie cel dorit de catre cei din gruparea admistrativo-politica care gestioneaza aceasta schema.

Avand in vedere  serviciile prestate pana in acest moment de catre S.C. Nord Vest Infrastructura si Servicii SRL, usor evaluabile chiar si cu ochiul liber daca privim spre batjocura din acest oras in care pensionarii ajung de pe trotuare direct in sectia de ortopedie, iar soferii ajung de pe strazi direct in service-uri, noi zicem ca ar fi de neconceput ca aceasta batjocura sa continue finantata fiind din bani publici, in timp ce unii autointitulati lideri politici locali mai si arunca praf  in ochii cetatenilor ca gasesc ei solutii legale din surse private cu titlu neoneros.

Despre capabilitatea tehnica si economico-financiara a S.C. Nord Vest Infrastructura si Servicii SRL cat si despre legalitatea (nelegalitatea) documentatiilor incropite de catre cei aruncati in fata in scopul de a obtine sifonarea banului public urmeaza sa ne ocupam foarte amanuntit in zilele imediat urmatoare, pana atunci insa va dezvaluim motivul pentru care am demarat aceasta investigatie cu scopul de a demasca forma organizata in care se opereaza atunci cand este vorba de a actiona in mod planificat la aducerea in stare precara a infrastructurii si serviciilor din municipiu si la subrezirea increderii cetatenilor si a situatiei generale din unitatea administrativ teritoriala resedinta de judet.

Suntem in situatia unei grupari in care membrii ei se cred mai protejati actionand in echipa si dezvolta o constiinta (falsa) a propriei inteligente de grup care, spre nefericirea lor, ii face sa nu mai perceapa corect realitatea. Ceea ce inchipuitelor ”gulere albe” li se pare ca astazi sunt masinatiuni inteligente reprezinta de fapt insesi dovezile puse  chiar de ei pe masa oamenilor legii si devin osatura rechizitoriilor de maine cu care au a se confrunta.

Mai intai au ochii mirati, dar… ajung intelegatori dupa ce li se explica, fapt ce ii determina, in mod logic sa isi asume pana la urma actele comise si mai ales sa spuna amanuntit ceea ce cunosc despre ceilalti, indiferent din ce partid, coalitie sau firma au facut sau fac parte acestia.

Axa mediatico-administrativo-politica care constituie cheia intregii scheme din speta asta ”Gheata penala si nameti la Baia Mare”  se regaseste simplu in istoricul  S.C.Nord Vest Infrastructura si Servicii SRL – fosta S.C. Media Rivulus Dominarum SRL (J24/756/2013) detinuta de familia Mircea Dolha, in care tesatura de nume si de interese de grup, se intrepatrunde azi cu vechile afaceri falimentare pentru bugetul Baii Mari ale unei alte familii locale la fel de controversata: cea a primarului arestat si suspendat Catalin si a Vioricai Chereches mama acestuia, pe care tocmai Dolha a propulsat-o ca si candidat eligibil la parlament din partea PNL.

Pentru nelegalitatile derulate, este gandit ca magareata sa cada pe cel pus pe post sa suporte raspunderea si planificat sa fie sacrificat in aceasta etapa, insa… pe viitor la Baia Mare un lucru este cert, organele abilitate nu mai cred in coincidente.

IZPENAL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

8 Comments

  1. A' lu' Gazdac

   Tu esti, PLM? Stai domol, daca esti tu si nu vorbi de fringhie in casa spinzuratului. In curind o sa o vedem pe Viorica acolo unde ii este locul, in PSD adica si atunci vreau sa te aud!

   Reply
 1. adisor

  Sper din tot sufletul, rasplata sa o primeasca duminica prin votul nostru; 0 (zero) voturi pt. ei!

  Reply
 2. iliuta

  Atita minciuna si oamei fara respect si bun simt ca la baia mare nu am mai vazut unul fura altul il ajuta sa ajunga inapoi si oameni sa aiba incredere in iei ie josnic omei trezitiva

  Reply
 3. vasile

  Cei care se aseamănă se adună…Ce mi-e Cherecheș, ce mi-e Dolha…sunt făcuți din aceeași plămadă! Oameni buni, nu mai dați pe acești indivizi nici o ceapă degerată!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1