Ne fura pe fata. Societatea VITAL, somata sa returneze banii pentru apa facturata si neepurata

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

bani robinetDorin Lucaci, consilier local in cadrul CL al comunei Recea, a transmis in numele cetatenilor din localitatea Sasar o reclamatie catre mai multe instituii: SC VITAL, Primaria Baia Mare, Primaria Recea, Consiliul Judetean Maramures, Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Maramures si Agentia pentru Protectia Mediului Maramures.

Acesta cere ca societatea VITAL sa returneze banii pe care i-a incasat de la cetatenii din Sasar pe serviciul de apa canalizata si epurata, pe motiv ca statia de epurare nu functioneaza.

“O mare parte a cetatenilor din localitatea Sasar, la avertizarea scrisa a Primariei Comunei Recea, s-au cuplat la conductele de canalizare ale localitatii (incepand din 2014) desi nici la aceasta data statia de epurare nu functioneaza, ba mai mult, apele menajere se deverseaza, fara sa fie epurate, direct in raul Sasar.

De la data cuplarii fiecarui imobil, SC VITAL SA Baia Mare factureaza la acesti cetateni apa canalizata si epurata la pretul de 2,76 lei/mc +TVA, faza de epurare nefiind efectuata, aceasta avand si ponderea cea mai mare in pretul acestui serviciu.

Fata de aceasta situatie cerem furnizorului returnarea banilor incasati fara acoperire legala si urgentarea punerii in functiune a statiei de epurare la parametrii proiectati, pentru asigurarea protectiei mediului”, se arata in solicitarea lui Dorin Lucaci.

Acesta a depus si o copie dupa o factura emisa de SC VITAL SA, pe care o redam mai jos:

ZiarMM

factura vital

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. consumator apa

    Se pare ca sant mai multe localitati in care se factureaza ilegal apa canalizata si neepurata.
    Cine apara matrapazlacurile VITAL ?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *