Ne marim echipa! Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a face parte din proiectul ZiarMM

laptopVrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica? Alatura-te proiectului ZiarMM, publicatie care iti ofera sansa sa demonstrezi ca esti original si dai dovada de imaginatie. Unul dintre posturile disponibile este cel de redactor, iar cerintele sunt simple: cunostinte avansate de limba romana, creativitate in scris, coerenta, logica in gandire si exprimare.

“Ne dorim sa facem proiecte interesante si sa spunem povestea orasului nostru intr-un mod aparte. Cei care vor sa faca parte din echipa noastra sunt asteptati sa isi depuna CV-urile pe adresa de email ziarmmro@yahoo.com”, mentioneaza conducerea ZiarMM.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

10 Comments

 1. NU-SI GASESC LOCUL IN BAIAM

  Tot ce va dorim la voi angati,, fie vechi,,,fie nou veniti ,, este sa fiti seriosi in aceasta dificila meserie de gazetar,, sa nu mintiti poporul,, SA NU CENZURATI FOARTE IMPORTATNT!!!!!!! asta nu inseamna ca vom scrie orice ,, cine scrie si este bine intentionat si mai ales bine documentat,, va incerca sa va mai inforrmeze sau sa va completeze in tot ceea ce scrieti sincer , la obiect si cat se poate de CRITIC << pentru ca noi BAIMARENII sa va fim alaturi!!!!!!!!!!!! mari succese!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 2. Fotonea George

  Sunteti singurii din Maramures care si criticati. Fara voi presa locala ar face doar jocuri murdare. Aveti curaj. Noi baimarenii va multumim! Daca va mariti echipa este foarte bine. Vom sti si mai multe. Fiti cu ochii in patru si atentionati politicienii si oamenii de administratie. Doar asa vor avea temeri atunci cand vor dori sa faca cate vreo smecherie.

  Reply
 3. Cristi

  Aș adăuga și lipsă de caracter printre cerințe….. Asta sună inclusiv la dl. Vischi. Una e să te afli în aceiași barcă de când e marea și alta e să schimbi ,,macazul” când ,,bate vântul”….

  Reply
   1. STEKO

    Am avut eu o postare pe pagina mea de FB care ti s-ar potrivi(am sa-i dau doar un copy paste 🙂 ):Și eu l-am invocat azi pe Antihrist.După 5 zile în care am colectat energie șerpiliano-drăcească cu sulf și pucioasă prunele și-au făcut efectul și am eliberat toți demonii.A fost ca-n Exorcistul feat. Alien Renașterea + scena finală din Men In Black când explodează gândacu’.Cred că megahipergigacorporațiile intergalactice iudeo-americano-skullandboneso-rozacruciano-satanisto-băsesciene mi-au sabotat șaormele cu metale grele…si vinturi de la fasole…
    Deci iti dai sema pe aceasta cale cit de greu e sa ajngi ziarist 🙂 …

    Reply
   2. dilau

    mai steko, insinuezi cumva ca eu sa trimit o cerere pe adresa de email a ziarmm?. hai zi si pe ce post?, portar, sofer, barbat de serviciu…….. ca la altceva nu ma pricep. :)))))

    Reply
    1. STEKO

     Stiu si eu?Poate gindacu’ din men in black?Ca de,,alien”ai fi prea infricosator.Ai putea sa sperii ,,clientii”cu unele pretentii 🙂 …

     Reply
    2. dilau

     mai steko, nu am nici o sansa atita timp cit pentru mine limba romana ramine un “x”, adica o necunoscuta. tu chia ma vezi coleg cu attila ?.

     Reply
 4. George

  Prieteni,
  (nu va suparati ca va numesc asa, desi nu ne cunoastem),
  va invit sa facem comentarii pertinente si de “utilitate publica” asupra tuturor aspectelor pe care le putem comenta documentat, ca si cum am fi editorialisti la aceasta publicatie. Nu avem nevoie de remuneratie daca parerea noastra aduce un beneficiu (lamurire, iluminare, desteptare…cum vreti) celor care citesc. Ce ziceti? Nu ar fi frumos sa definim o platforma de comunicare libera care sa devina in viitor “cafenea intelectuala”? Fiti siguri ca vom fi cititi si parerile noastre nemistocaresti vor fi luate in seama. Intreb din nou: ce ziceti?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1