Ne meritam soarta. Europa arde, „virginii” nostri isi dau pumni in cap

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In plina era a psihozei cosmice, cu mii de asterioizi care ne ameninta existenta planetara, in timp ce statele lupta pentru hegemonia economica si politica, stabilitatea sociala este un deziderat major de care liderii mondiali se pare ca nu tin seama. In Statele Unite, presedintele Obama aflat in mandatul decisiv se lupta cu propriul Congres si cu un sistem politic anacronic, setat in multe privinte pe conceptele razboiului rece. In Rusia, Putin a dat cu prilejul Olimpiadei albe, dovada genialitatii organizatorice si artistice a unui popor perceput ca fiind doar greoi, fatalist si inert.

Odata armistitiul olimpic incheiat, fostul KGB-st se va ridica din fotoliu si nu va accepta fara mari concesii ca Rusia, cea mai importanta fosta republica sovietica, sa devina spatiu paneuropean. China isi continua marsul triumfal spre everestul economic, ingropand tara sub smog si tone de praf, fara a negocia problema Taiwanului si a Tibetului, cu toate imixtiunile si presiunile externe. Iar mai aproape de noi, in Ucraina vecina, ordinea de stat a fost rasturnata, democratia suspendata, presedintele ales declarat tradator, iar fosta doamna de fier, devuska cu cosite de virgina, condamnata pentru coruptie de un tribunal legal, eliberata si propulsata spre presedintie, de un haos civic aparent sub control.

In tot acest timp, cu butoiul de pulbere la usa din dos, Romania lui Basescu, Ponta si Antonescu au pus de un sotron, fiecare aruncand piatra intr-o alta casuta de joc. Molohul USL-st este deja istorie, fostii colegi de „bordel politic” acuzandu-se reciproc de blat si restante la condicuta. In tara se fac si desfac aliante politice, timp in care oligarhia financiara isi vede de traba, exultand de emotie. Cand tara nu e guvernata, iti poti baga usor mainile sub fusta madamei Udrea sau in taiorul gri-petrol al Marianei Gheorghe, iti poti dubla-tripla cash flowul trimestrial fara sa treci pe la casieria tarii, dar mai ales iti poti exporta sumele talharite, in paradisuri fiscale neutre.

Peste gard, batrana doamna Europa, combinata cu varul primar NATO, nu-si mai poate stapani nepotii zurbagii, madam Merkel nu mai are bani pt o noua garderoba, iar monsieur Hollande este mai preocupat sa-si schimbe concubina numarul unu cu… concubina numarul doi. O imagine usor apocaliptica in care ciobanescul carpatin se gudura la usa bucatariei celor mari, in speranta apucarii unui os cu ceva tendoane, ramas dupa festinul celorlati 27 de membrii ai haitei.

Fara o societate civila puternica si activa, fara elite sau vectori de opinie, cu o presa orientata spre comercial si nu spre atitudine, Romania pare a se indrepta spre un dezastru de tipul celui din 15 noiembrie 1979. In acea zi fatidica, nava amiral a flotei romanesti „Independenta”, ramasa nebotezata de prostia coanei Lena, ardea ca un cazan sub privirile urmasilor ienicerilor buluciti pe Bosfor. La moment de mare cumpana, fronda antibasesciana a devenit obiectiv secundar, sub privirile comandantului abulic, cei doi matrozi uselisti au abandonat carma si velele, carandu-si pumni in cap cu mainile goale. In acest timp, in hohotele capitanul aproape debarcat, nava numita Romania se indreapta spre groapa Marianelor, cu sau fara soti invalizi.

Tragand linie si facand socoteala, putem concluziona ca tara este guvernata de DNA, ANI, SRI, STS, DIICOT si alte amazoane „virgine” din armata doamnei cu ochii legati, clasa politica s-a mongolizat schimbandu-si atat de des caii incat au nimerit din stepa in desert, inflatia e pe punctul sa urce Everestul, in timp ce marea conspiratie iudeo-masonica recruteaza noi membrii doar in Corea si China.

Azi noapte am avut un vis , se facea ca intr-un moment de furie civica, Ion Tiriac si-a pus Falconul in rastel, a iesit in agora, i-a luat pe cei 30 de cei mai bogati „mistreti” din tarina, a ocupat Palatul Cotroceni, spunand apasat si rar poporului incremenit la televizor: sunt Ion si am venit sa-mi conduc tara!

Cato CENZORUL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2