Ne pregatim de Referendum. Afla aici, la ce ora se deschid sectiile de votare

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

435 de sectii de votare vor fi in Maramures pentru desfasurarea Referendumului pentru familie. Dintre acestea 85 sunt in Baia Mare.

Astfel, sectiile de votare se vor deschide la ora 07.00 dimineata atat sambata, 6 octombrie 2018, cat si duminica, 7 octombrie 2018, si se vor inchide la ora 21.00.

Comisiile din cadrul sectiilor de votare vor fi formate din membrii partidelor aflate la guvernare, respectiv PSD, PNL, USR, UDMR, ALDE si PMP, plus presedintii de sectie. Paza sectiilor va fi asigurata de angajatii MAI.

Sediul Biroului Electoral Judetean Maramures va fi in sala 104 din cadrul Prefecturii Maramures. Numarul de telefon disponibil pentru cetateni este 0262-211144 sau fax 0262-211146. La acest numar, sau prin fax, cetatenii pot comunica presedintelui BEJ Maramures-Lucian Alexandru Verdes orice sesizare care are legatura cu Referendumul pentru familie.

Buletinele de vot au ajuns in Maramures sambata, 29 septembrie 2018, si se afla in custodia Inspectoratului Judetean de Jandarmi Maramures, adica sub paza militarizata.

Cand veti primi buletinul de vot pe acesta veti vedea scris doar o singura intrebare, iar voi va trebui sa puneti stampila pe DA sau NU:

„Sunteti de acord cu Legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament?”

Informatiile au fost furnizate de Prefectura Maramures pentru ZiarMM.ro

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2