NE VACCINĂM – O nouă tranșă de vaccin Moderna sosește în țară

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Continuă livrările de vaccin împotriva coronavirus în România. De data aceasta cantitatea livrată României constă în 216.000 doze de vaccin, transportul fiind asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin vor fi aduse în București pe cale terestră.
Autoritățile au anunțat că dozele vor fi depozitate la Compania Națională „Unifarm” SA, iar în perioada următoare vor fi distribuite în centrele regionale existente la nivel național. Depozitul Companiei Naționale „Unifarm” SA este complet autorizat și avizat de către Autoritatea Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), autoritatea națională care are competență în domeniul medicamentului de uz uman.

„Până în prezent, 2.256.000 de doze Moderna au fost recepționate, iar 732.669 au fost deja utilizate pentru imunizarea populației. În România, alocarea dozelor de vaccin se realizează conform calendarului de livrare pus la dispoziție de firma producătoare, sens în care, periodic, țara noastră primește tranșele de vaccin necesare imunizării populației”, a anunțat Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 .

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2