NEBUNIA COVID – Școala din județ cu cele mai multe clase în online

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Județul Maramureș se confruntă în ultimele zile cu o creștere alarmantă a cazuri de coronavirus confirmate în județ. Astăzi, 19 ianuarie, am avut un număr record de cazuri confirmate, peste 500 în 24 de ore. Lucrurile nu stau deloc bine nici în școlile din județ. Conform informațiilor primite de la Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, astăzi sunt 302 copii infectați cu SARS-CoV-2 si 159 de angajați (profesori + personal didactic auxiliar + personal nedidactic).
Cazuri de COVID avem peste tot în județ, inclusiv în grădinițele din Baia Mare. Printre unitățile școlare unde au fost confirmate cazuri de COVID se numără Colegiul Național „Mihai Eminescu” Baia Mare, Colegiul Tehnic „CD Nenițescu”, Liceul cu Program Sportiv, Liceul Teoretic „Emil Racoviță”, Școala Gimnazială Nr 1 Moisei, Liceul Tehnologic de Transporturi Auto Baia Sprie sau Școala Gimnazială „Ioan Slavici„ Tăuții de Sus.
Cea mai mare pondere a claselor/grupelor care funcționează în online la nivelul unității de învățământ o avem la Școala Gimnazială „Dimitrie Cantemir”, cu 48,64%. Urmează, ca procent Școala Primară Vișeu de Jos (20%), Școala Gimnazială Răzoare (22,22%), Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Baia Mare, cu 21,95%, sau Colegiul Național „Mihai Eminescu”, cu 23,33%.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2