Negocieri intre PDL si PNL

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La doua zile de la alegerile europarlamentare, se pare ca dreapta incearca sa se regrupeze pentru alegerile prezidentiale din noiembrie. 

PDL si PNL se pare ca negociaza a alianta sau unificare. Liderii PDL sunt la aceasta ora intr-o sedinta pe tema aliantei cu PNL. De asemenea, liderul liberal negociaza si cu Mihai Razvan Ungureanu o posibila colaborare.

Crin Antonescu se afla in discutii cu Mihai Razvan Ungureanu, presedintele FC si fost membru PNL, despre o posibila alianta, potrivit stiripesurse.ro.

Mihai Razvan Ungureanu, sustine ca Romania are nevoie de o formatiune politica de dreapta ‘puternica, nesubminata de interesele unuia sau altuia’, adaugand ca programul pe care dreapta il va prezenta alegatorilor are o importanta mai mare decat persoana care va candida in toamna la prezidentiale.

‘Vremea orgoliilor a trecut si a devenit irelevant cine si in jurul cui se va uni dreapta. Romania are nevoie de o formatiune politica de dreapta puternica, nesubminata de interesele unuia sau altuia. Mai important decat persoana celui care va candida in toamna este programul pe care dreapta il va prezenta poporului roman. Suntem datori sa punem deoparte tot ce ne desparte. Cine nu va face acest lucru va fi vinovat pentru esecul de la prezidentiale si pentru capitularea dreptei in urmatorii zece ani’, afirma Ungureanu

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

1 Comment

  1. Tepes

    Ca parca uniti schimbati parerea populatiei …..gresit dupa ce va-ti scuipat va si pupati ce fetisuri aveti sa va manace viermii pe toti-PNL,PSD,PDL,PMP,PRM…..si care-ti mai fi….scarba

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2