Nemes: "Iohannis a aratat ca in Romania se poate face o administratie corecta si eficienta”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Organizatia judeteana a Partidului National Liberal Maramures saluta desemnarea presedintelui Partidului National Liberal, Klaus Iohannis, pentru functia de presedinte al Romaniei, se precizeaza intr-un comunicat de presa al PNL Maramures.

Conducerile PNL si PDL s-au reunit la Palatul Parlamentului, intr-o sedinta comuna a Aliantei Crestin Liberale PNL-PDL, pentru a desemna oficial candidatul comun al ACL la alegerile prezidentiale, ce vor avea loc in luna noiembrie a acestui an. La intrunire a participat si presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, co-presedinte al ACL PNL-PDL Maramures.

„Am desemnat impreuna cu colegii din PDL candidatul ACL pentru alegerile prezidentiale din toamna. Klaus Iohannis vine din administratia locala, unde a activat peste zece ani, spre presedintia Romaniei cu o viziune noua, propunand un model de politica a respectului.

In toti acesti ani, Klaus Iohannis a aratat ca in Romania se poate face o administratie corecta si eficienta, ca se pot crea locuri de munca si ca se pot aduce investitori, ca se poate genera prosperitate, dar si ca se poate face politica decent, fara scandaluri.

De asta avem nevoie in Romania, de asta are nevoie un stat de drept. Klaus Iohannis are viziunea unei Romanii occidentale. Noi, liberalii maramureseni, impreuna cu colegii democrat- liberali, avem incredere in proiectul politic al lui Klaus Iohannis, il vom sustine si impreuna vom munci pentru a da acestei tari un presedinte de dreapta”, declara presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, co-presedinte al ACL PNL-PDL Maramures.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *