Nemes: PNL va milita mereu pentru dreptul cetateanului si pentru apararea valorilor nationale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ovidiu nemesAdevaratii liberali, care nu au tradat Partidul National Liberal pentru interese meschine, au ajuns sa reprezinte partidul cu cea mai lunga istorie politica din tara, spune presedintele PNL Maramures, Ovidiu Nemes, la implinirea a 25 de ani de la reinscrierea PNL ca partid politic.

“Partidul National Liberal sarbatoreste un sfert de veac de la reinfiintare. In 15 ianuarie 1990, PNL s-a reinscris in registrul partidelor politice din Romania. Principiile si valorile liberale fundamentale au fost puse mai presus de obstacole si au invins momentele de cotitura, iar astazi, adevaratii liberali care nu au tradat Partidul National Liberal pentru interese meschine, au ajuns sa reprezinte partidul cu cea mai lunga istorie politica din tara.

La 25 de ani de la reinscrierea PNL ca partid politic, am reusit sa dam primul presedinte liberal dupa revolutie, in persoana lui Klaus Iohannis. Astazi, formatiunea politica pe care o reprezint este cea mai importanta forta de centru dreapta din Romania, ce va milita mereu pentru dreptul cetateanului si pentru apararea valorilor nationale. Nu fugim de responsabilitati, iar interesul cetateanului va fi pus mereu deasupra intereselor personale”, a spus Ovidiu Nemes.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2