NEMULȚUMIRI – Scrisoare deschisă a unui locatar al centrului vechi din Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

De câteva săptămâni Primăria Baia Mare a luat decizia sa închidă străzi și străduțe din jurul centrului vechi. De atunci toți locuitorii din această zonă sunt disperați. Străduțele se umplu de mașini, trafic infernal pe străduțe, pericol de accidente iminente. Totul pentru ambiția unora de a închide un centru vechi plin de betoane si clădiri prăbușite care nu oferă un loc cu aer curat ca în parc . Tot de atunci centrul istoric este gol.

Până când vă bateți joc de locatarii din acest cartier? Până când vă bateți joc de afacerile din centrul vechi al orașului? Domnilor Consilieri Locali, domnule Primar care este scopul vostru ascuns? Dacă nu aveți un scop ascuns din care sa aveți ceva de castigat atunci sunteți proști.
Semnat

Popovici Mihai proprietar al unui imobil de pe o străduță liniștită din centrul vechi care s-a transformat de vineri pană luni în bulevard.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Gabi Mihai

    Ce nesimțiții pot fii cei din Primărie! Și eu am pățit cu ei, angajații din Primărie.M-am dus la ei pentru a-mi găsi locuință cu chirie și mi-a spus doar cei tineri pina in 35 de ani și cu familie.Dar eu ce fac,ramin pe strada daca am 50 ani? Lucrez in domeniul Securității.Rusine să va fie cu așa o mentalitate bolnava ce o aveți pentru cetățenii Orașului Baia Mare,care plătesc taxe și impozite la casieria Primăriei din salariul minim/lună și nu are nici un drept .

    Reply
  2. Dani

    In toata Europa, centru vechi e pietonal, nicaieri nu i problema numa aici la Baia Mare e dezastru… aici trebuie sa avem parcare pe zona pietonala din centru vechi… ca sa vina taranu cu masina pana la terasa… astia suntem.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2