Neputinta unei administratii si indiferenta la solicitarile cetatenilor (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Multe strazi din Baia Mare sunt un cosmar din cauza incompetentei unui director rupt de realitatea cotidiana. Vasile Barbul este lipsit de rigoare si de viziune, pentru el orasul insemnand marile bulevarde, strada Gheorghe Sincai si evident strada Alecsandri unde locuieste.

Nu conteaza ca introducerea fara logica a undei verzi a aglomerat traficul facand pe locuitorii cartierelor Republicii, Cuza Voda si Moldovei sa inconjoare jumatate din oras pentru a putea ajunge cu masina la domiciliu. Timpul cetateanului si confortul acestuia sunt neesentiale, iar multiplele sesizari telefonice si pe email, precum si petitiile depuse de contribuabil, neinteresante.

Cu toate ca in acest an in municipiu se asfalteaza kilometri de strazi si trotuare, cateva zeci de familii isi rup masinile pe o alee ce tine de strada Gheorghe Bilascu, in imediata apropiere a blocului 2 de pe str. Nicolae Iorga.

Invitam pe decidentii din administratie sa faca un experiment, deplasandu-se cu masina personala, nu a institutiei, pe Bdul Bucuresti spre intersectia cu Bdul Republicii. Inainte de a ajunge in dreptul imobilului de pe Iorga 2 ii rugam sa vireze la dreapta pe strada mentionata si daca considera ca dupa mai bine de 30 de ani, un segment de 70 de metri nu trebuie reconditionat si asfaltat, inseamna ca au o mare problema.

Fotografiile sunt elocvente si nu mai necesita comentarii.

ZiarMM.ro 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. Vasile

  Pai, masina rosie e de vina. E prea ingusta. Daca ne uitam cu atentie, o masina mai lata te tipul Porsche Cayenne sa zicem, poate trece cu usurinta peste groapa…

  Reply
 2. dbm

  Nu vreau sa par carcotas, insa, am observat ca daca le scrii direct celor din conducere, vin si fac. Exemple am destul daca doriti.

  Reply
 3. ioan

  Pe vremea cand lucra la IPEG ,, ce societate era!!!,, acestui loati barbul i se spunea surubel,, DE CE ????? pentru ca desi a absolvit o faculate tehnica <<>> oameni buni pe bune,, noi cativa fosti colegi de-ai lui neispravitu asta stiam corect denumirea,, apoi s-a facut mare taranist ca fugeau oamenii de astia ca dracu de tamiie , si iaca l-au invatat sa fure si astazi este unul din cei mai bogati functionari publici din MARAMURES!!!!!!!!!!! toate chestiile penale ale lui loati barbul sunt dosite la sertar<<< oare pana cand mai vasalica o sa ne ametesti in stilul omului prost alaturi de kake s-a nimerit boala cu junghiul !!!!!!!!!!! bravo noua baimarenilor !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 4. cristi

  dbm lasa-ma. Am trimis solicitari pe mail, am depus petitie scrisa si nexam. Tot ce ajunge la d… de Barbul se ingroapa intr-un sertar si aleluia. Daca anul trecut sau cand a fost DNA si asta barbul a fost cercetat ce mai cauta umflatu in administratie?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *