Nereguli in trafic: Alte cinci dosare penale intocmite de politistii maramureseni

PNL

In acest weekend, politistii rutieri si cei de ordine publica au actionat pe raza intregului judet, in vederea prevenirii si combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere (abateri pietoni si viteza neadaptata sau excesiva) si a faptelor antisociale.

Politistii rutieri au desfasurat activitati in scopul reducerii riscului rutier pe drumurile nationale, drumurile judetene si in localitati, precum si in vederea impunerii respectarii normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

In cadrul activitatilor desfasurate, politistii au depistat trei barbati care conduceau autovehicule fara a detine permise de conducere si doi barbati care conduceau in stare de ebrietate, conform IPJ Maramures.

In toate cele cinci cazuri au fost intocmite dosare penale si se continua cercetarile, urmand ca la finalizarea lor sa fie propuse masuri legale.

Politistii vor continua actiunile punctuale, in special pe principalele sectoare de drum cu risc de producere a accidentelor rutiere din judetul Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2