septembrie 18, 2021

Nereguli – Ionel Bogdan, verificări pe Valea Izei: ”Nu accept ca lucrările pe drumurile din Maramureș să se facă de mântuială”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a efectuat joi, 19 noiembrie, verificări la drumurile județene de pe Valea Izei, unde a constatat mai multe nereguli.

Președintele a spus că va continua să verifice calitatea lucrărilor și că nu va accepta ca lucrările pe drumurile din Maramureș să se facă de mântuială.

”Am fost astăzi pe Valea Izei pentru a verifica lucrările de infrastructură din zonă, având în vedere că se apropie iarna și drumul trebuie să fie pregătit.

La Strâmtura, am discutat cu localnicii, cu primarul Ioan Pasere și am identificat o problemă specială, cauzată de un pod în lucru, Podul Boii, care trece peste Valea Boia. Dacă plouă torențial, sunt inundate peste 30 de case, iar oamenii sunt nemulțumiți, pe bună dreptate, de această situație. Am cerut executantului lucrării, Autotehnorom SRL, să găsească soluții rapide pentru acest pod, să fie dimensionat corect și să realizeze lucrări de calitate.

Și la Bogdan Vodă există probleme la lucrările de infrastructură. Am discutat despre acestea cu primarul Anuța Bizău și cu localnicii. Lucrările la drum au fost suprapuse peste cele de apă și canalizare, rigolele nu sunt finalizate, vine iarna și drumul devine un pericol pentru șoferi și localnici. Am solicitat de urgență executantului să pună în siguranță drumul, să îl semnalizeze corespunzător pentru ca viața oamenilor să nu fie pusă în pericol pe acest tronson de drum.

Nu accept ca lucrările pe drumurile din Maramureș să se facă de mântuială, voi verifica la fața locului constant calitatea lucrărilor și mă voi asigura că vor fi respectate termenele asumate prin contractele de execuție”, a spus Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Foto: Ionel Bogdan (Facebook)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Grig7

    Dar cu groapa de gunoi din Glod pe care vrea sa o faca Barsan cum ramane, de ce face presiuni asupra primarului din Stramtura?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2