Nereguli pe banda rulanta in Maramures: 18 accidente rutiere, zeci de furturi si alte infractiuni in numai o saptamana

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In saptamana 13-19 mai, politistii maramureseni au intervenit la 369 de evenimente semnalate pe raza judetului, in 194 de cazuri fiind vorba de sesizarea unor infractiuni de natura judiciara sau privind siguranta publica si rutiera. Cele mai multe interventii, 285, au fost la evenimente semnalate prin sistemul de urgenta 112, anunta IPJ Maramures.

Totodata in saptamana care a trecut politistii au organizat pe raza mai multor subunitati, 40 de actiuni punctuale pe domenii de activitate/infractionalitate: siguranta traficului rutier, comert ilicit, delicte silvice etc., in cadrul carora au aplicat peste 1.200 de amenzi pentru abateri de natura contraventionala.

Politistii rutieri au intervenit pentru cercetarea a 18 accidente rutiere, din care patru soldate cu raniri grave. In urma actiunilor organizate si desfasurate pe aceasta linie au fost constatate 24 infractiuni rutiere din care cele mai multe de conducere sub influenta bauturilor alcoolice, fiind retinute 81 permise de conducere si 19 certificate de inmatriculare.

Politistii de investigatii criminale desfasoara cercetari pentru solutionarea a aproape 40 de cazuri de furt inregistrate saptamana trecuta, cele mai multe din locuinta, urmate de cele din auto si din societati comerciale/magazine.

Intrucat majoritatea furturilor sesizate s-au comis pe fondul neatentiei sau neasigurarii bunurilor de catre proprietari, politistii de prevenire recomanda cetatenilor sa fie vigilentie, sa nu lase bunuri la vedere in autoturisme si sa-si asigure locuintele si ziua si noaptea.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole