Nereguli rutiere: Amenzi de peste 16.000 de lei aplicate la Sighetu Marmatiei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Miercuri, intre orele 09.00 si 13.00, politistii din municipiul Sighetu Marmatiei au desfasurat o actiune de supraveghere si control a traficului rutier, in vederea sanctionarii participantilor la trafic care nu respecta normele rutiere.

Au fost controlate 134 de autovehicule, dar vizati au fost si pietonii care traverseaza neregulamentar, mai ales ca traversarea neregulamentara este a doua cauza de producere a accidentelor rutiere grave. 16 dintre acestia au fost sanctionati contraventional, in timp ce conducatorilor auto li s-au aplicat 48 de sanctiuni. Valoarea totala a amenzilor depaseste suma de 16.000 de lei, potrivit IPJ Maramures.

Totodata politistii au retinut sase certificate de inmatriculare si trei permise de conducere, iar in cinci cazuri au retras placutele de inmatriculare ale autovehiculelor intrucat acestea nu corespundeau standardelor normative in vigoare.

Actiuni in trafic ale politistilor au fost si la Seini. Aici politistii au constatat 20 de abateri contraventionale dar si o infractiune rutiera de conducere fara permis. Un barbat de 39 de ani din municipiul Carei s-a ales astfel cu dosar penal.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2