Nesimtirea politicianului roman, din specia sfertodoctului agramat

Reclame home 1
Reclame home 1

Surse: Câ?i parlamentari voteaz? pentru suspendarea lui B?sescuRomanul de rand are bunul simt sa-si recunoasca public competentele si valoarea. Unul e tractorist, altul fierar betonist, cei mai multi fosti meseriasi au invatat sa puna gresie si faianta, iar cei care nu fac agricultura de subzistenta, comert sau micul trafic, traiesc din banii de ajutor social sau din cate o pensie de boala aranjata. Spre deosebire de ei, demnitarul si politicianul roman constituie subspecia nesimtita a natiei, alterata de ambitie si dorinta de capatuiala. Educat la scoala vietii si cu “masterat” la carciuma din colt, bazandu-se pe o presupusa inteligenta nativa dublata masiv de falosenie si diplome cumparate de la fabricile de licente, fauna zoopolitikonului este asemenea unei menajerii de circ aflata in prefaliment. Hipopotamii, elefantii, rinocerii, girafele si poneii cu izmene si desuuri colorate, apar zilnic in fata lumii asemenea unor clovni mahmuri.

Nu conteaza ce ai in cap sau ce stii sa faci, conteaza cate casoace ai, cat ai furat de la stat, unde ti-ai trimis copiii la scoli si pe ce bani, cat de juna e amanta si cate sute de cai are atelajul din sura. Acesta este sistemul romanesc de valori, dupa care se aleg demnitarii natiei.

Nu am inteles niciodata cum poti si mai ales ce tupeu trebuie sa ai ca sa te avanti intr-o pozitie de demnitate publica, daca pana si porcarul satului stie ca esti incapabil sa rostesti doua fraze coerente. Daca tot esti batut in cap si in viata ta nu ai scris corect o telegrama, de ce nu accepti ca esti croit pentru munca de jos. Pot accepta mai usor sa fiu mintit de un flecar dragut, cu sarm de harvardian capabil sa citeze din Shakespeare, dar o iau razna si cobor birjareste toti sfintii din ceruri daca un “nimuric” in costum lucios, chelie de gade sau freza bambino imi insulta inteligenta rostogolind la gramada cuvinte fara noima. Ne-am facut de rahat ca natie la Uniunea Europeana, trimitand sa cuvante in agora continentala pe Becali si Eba.

Daca din 12 milioane de graitor de romaneasca cu drept de a fi alesi, nu am gasit in atatia ani macar zece “animale politice” capabile sa citeasca cursiv un text, meritam sa curatam toaletele publice europene din Paris si pana in Atena. Nu avem ca alegatori curajul sa stergem pe jos cu aceste strutocamile castrate, care ne insulta zilnic la tembelizor cu aerele lor de politicieni doctrinari, batand in mod sportiv campii despre ce si cum fac ei pentru natie. Suntem vinovati pana la Dumnezeu si inapoi, pentru ca ne lasam manipulati si mintiti, furati si violati mental, de filfizonii care umple studiourile trusturilor de presa.

Daca in tara asta se mai poate face ceva, nu trebuie sa ne mai bazam pe societatea civila sau pe academicieni dementi. In mod hilar, unica in stare sa mai produca o revolutie este presa, capabila sa patrunda in palate, bordeie si subteranele cu aurolaci, singura in masura sa transmita un mesaj prin care sa ne trezeasca sau sa ne indemne la nesupunere civica.

Insa, mass-media romaneasca este bolnava si putin credibila daca nu iremediabil compromisa. TVR sufera de obedienta canceroasa cronica netratata de douazeci de ani, trustul Antenelor transmite doar corul “tonomatelor” voiculesciene pregatind fuziunea cu Trinitasul ortodox, trustul “Pro” a fost compromis de banditul de Sarbu si pseudo- vedetele marutiene, concernul Digi arata elegant si informat, dar e suspectabil de politici transpartinice, iar “realitatea romaneasca” slugareste cu sarg unul pupand dosul iohannist , celalalt lingand talpile pesediste. In tara e si mai crunt, opt din zece televiziuni locale apartin mascat primarilor sau presedintilor de judet, una e de folclor, iar alta cu manele.

Presa scrisa mai apare doar in format tabloid, pentru stirile de can-can si poza cu fete siliconate, iar pe online este o jungla reptiliano-masonic- nationalista, tastaturistii prestand pentru cine cotizeaza mai mult lunar. Nu conteaza ca azi injur turma de porcine pesediste, iar maine asocierea liberala dintre un mistret vamal si o podareasa de partid. Important este ca cineva sa azvarle plicul peste gard, ficatul online fiind tratat cu suficienti aditivi naturali hepatoprotectori capabili de a imuniza si a se adapta la schimbarile de gust si culoare.

Ma opresc aici din balacarirea nesimtirii politicianiste pentru ca simt o greata imensa, satul fiind deja de portia de nesimtire zilnica furnizata de spectacolul unei lumi alterate si grotesti. Am scris aceste randuri urmarea a retoricii unui lider politic local, care intrebat la o emisiune daca va defila la alegerile din 2016 cu aceiasi turma de godaci abulici, a afirmat cu seninatate ca DA, dand ca exemplu pozitiv pe Vasiel Boitor, unul din vechii soldati de incredere ai hoardei neocomuniste.

Un anonim posta pe un site o cugetare sublima : “Politicenii, asemenea scutecelor, trebuie sa fie schimbati in mod regulat, din aceleasi motive”. Tradus pentru mediocritatile zilei: sunteti de tot rahatul domnilor.

Cato CENZORUL

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

29 Comments

 1. Adelina Maries

  Ei Cato… unii dintre noi chiar ne-am saturat de falsul elitism si de prezentarea partenerilor sexuali de catre politicienii proxeneti in revistele de cancan. Chiar ne–am saturat ca ideile bune sa fie batjocorite doar ca pentru cei care si le asuma ca fiind la initiativa lor nu le-au inteles. Pacat pentru ca atat Maramuresul cat si Baia Mare au potential cultural si economic dar cei care sunt astazi la conducerea judetului si a orasului dau dovada de lipsa crunta de intelepciune, educatie si capacitatea de a intelege repercursiunile deciziilor lor gresite. Domnilor si doamnelor, chiar daca aparent stati bine fiananciar imi e mila caci sunteti jalnic de saraci.

  Adresă către Serviciul Român de Informaţii

  Stimate doamne, stimaţi domni

  În calitate de cetăţean român cu drepturi depline vă invit să faceţi publice datele la următoarele solicitări:

  1. Doresc să cunosc un raport exact al reţelelor de prostituţie conduse şi coordonate de către ţigani români atât pe teritoriul României, Uniunii Europene cât şi în afara graniţelor acestora. Menţionez prezenta solicitare vine în baza unor afronturi directe aduse de către cetăţeni străini care nu cunosc România şi implicit pe români şi pe care îi confunda cu ţiganii făcându-ne cerşetori, prostituaţi, hoţi de buzunare şi infractori. Românii nu fac aşa ceva şi e de datoria voastră domnilor să dezminţi toate informaţiile false şi toată confuzia pe care o creează presa internaţională în ceea ce priveşte asocierea acestor fapte cu ale românilor, când ele sunt săvârşite de către ţigani. A fost o greşeală istorică ca ţiganilor să li se acorde cetăţenie română, ei sunt apatrizi nu au ţară, chiar dacă s-au născut aici în România. Peste 100-200 de ani ce o să se zică despre poporul român că s-a format din contopirea ţiganilor cu românii? Ce au oferit ţiganii acestei ţări? Vă rog să-mi răspundeţi în mod expres şi la această întrebare. Nu e vorba de instigare la ura etnică ci doar la scoaterea adevărului la lumină.

  2. Doresc să ştiu dacă Primarul de Baia Mare, Cătălin Cherecheş are vreo implicare directă sau indirectă prin interpuşi în afaceri de prostituţie sau droguri cu clanurile ţigăneşti din Baia Mare sau din ţară ori din străinătate şi de asemenea dacă a fost audiat în vreun dosar care vizează aceste aspecte.

  3. De asemenea doresc să ştiu modul în care au fost deturnaţi bani publici de către Clubul de Handbal HCM Baia Mare către reţelele de prostituţie din showbizul de cancan (a se vedea advertorialele plătite, apărute în presă de cancan pe acest subiect care îl vizează direct pe edil, în care dansul se prezintă drept sponsorul echipei) şi presa sportivă care promovează ostentativ doar ceea ce îi convine edilului punând în lumina defavorabilă activitatea profesională a unor sportive sau a fostului antrenor . Cluburile de handbal Minaur şi HCM Baia Mare erau obligate să prezinte public raporturile de venituri şi cheltuieli pe anii în care au fost subvenţionate în procente covârşitoare din bani publici, lucru care nu s-a întâmplat. Poate cu această ocazie cunoaştem şi obiectul descinderilor DNA din 2013 când au fost audiaţi membrii din conducerea clubului. Nu este etic ca banii publici să fie folosiţi pentru construirea imaginii personale a Primarului Cătălin Cherecheş. Cu tot respectul dar băimărenii îşi doresc un oraş cultural şi civilizat nu un oraş de cancan iar cancanul nu are ce căuta în viaţa administrativă, chiar dacă e vorba de un club sportiv sau alte organizaţii sau activităţi care sunt susţinute în procente covârşitoare din bani publici. Nu mă interesează simpatiile politice, nici ce partid deţine ilegal influenta în Serviciul Roman de Informaţii nici afinităţile dvs cu cei vizaţi în prezenţa solicitare. Sunteţi datori să răspundeţi la aceste întrebări pentru că deja cunoaşteţi răspunsul şi ar fi lipsit să profesionalism să-l ascundeţi oferindu-mi un răspuns voalat. Vă rog să-mi transmiteţi în scris numărul de înregistrare în unitate a prezenţei solicitari.

  Dacă informaţiile solicitate de mine nu au caracter public din varii motive vă rog să menţionaţi acest aspect pe document.

  Mă bazez pe profesionalismul dumneavoastră

  Adelina Mărieş,

  Baia Mare, România

  Notă: prezenta solicitare a fost transmisă in scris Serviciului Român de Informatii astazi 8 iulie.

  Reply
  1. ana

   Stai Adelino linistita, ca daca pleaca CC o sa vina unul care nu o sa faca absolut nimic.O sa reapara mizeria peste tot,lucrarile se vor face de-a-mpixu, cimentul din borduri va tine pana la prima ploaie, copacii nu vor fi udati si se vor usca, in plin centru o sa reapara cate o monstruozitate gen cea daramata din parcul Mara facuta de tandemul Anghel-Barbul,aleile gen parcul Mara o sa crape total ( gen milioanele sifonate de catre vechea administratie )..Atunci sa vezi Craica ,Pirita si Ferneziu .In autobuze nu o sa te urci deoarece o sa ai impresia ca esti in vreo cocina iar mafia pietelor o sa zburde iar. Sa nu spun ca banii o sa dispara si administratia o sa se planga ca au o mostenire grea dupa CC.Probabil iti doresti mult lucrul asta si speri ca vreun namputut dintre astia pe care il vezi tu bun de edil va si face ceva. Se si vede in vecini, la Consiliul Judetean ce mari proiecte se pun in practica pentru dezvoltare.Vorba unuia de pe aici, cate parcuri industriale au construit ? CJ din Cluj, peste 6, noi niciunul.Face Flore CAP pe cele 20 de ha in Lapusel.

   Reply
   1. nicu pop

    Macar daca ar face si un ceape, chiar daca din punct de vedere economic e ca un pansament la un picior de lemn si mai mult ca sigur e si vreun interes ascuns acolo , dar sigur nici de atat nu sunt in stare.Unde esti Cernestean ? Si tu vrei ceape ? Pe vorba aia ca toata pasarea malai viseaza.Nu mai stiu , e cu pasarea sau cu taranu’ ?

    Reply
   2. Vasile

    Ana, hai sa incercam, totusi. Exista o regula, valabila in sport, daca un jucator nu joaca bine, il schimbi. Si, nu te supara, dar profetiile tale se incadreaza foarte usor in povestea cu drobul de sare.

    Reply
    1. marin

     Mai Vasile, dar daca are femeia dreptate si o muscam cu schimbarea rau de tot.Oricum eu il apreciez pe Cake deoarece e o diferenta intre orasul de de pe vremea lui Cristi si cel de acum.Inainte era prea cocalaresc.Daca ii iese si aia cu Parcul Industrial il putem pune primar pe viata,un fel de Tony din Tauti M.

     Reply
     1. tara tara vrem ostasi

      ce va e asa de frica de schimbare? esti ca dilau si la ala ii e frica de schimbare si-l vrea tot pe cel care l-a furat inainte.
      Si te mai miri de ce Romania devine din ce in ce mai insuportabila si viata de mizerie.
      Pai daca e asa de tare in … acest Cache de ce nu a creat pana acum locurile de munca promise. E DE OBLIGATIA AUTORITATILOR sa va ofere SANSA la un trai decent.
      V-a scumpit apa si canalizarea dar orsul pute a fecale. Bravo Cache! Uite Marin te vrea.
      In schimbul scupirii apei Vital ce v-a oferit?
      Cache esti un n… Cred ca nu simti mirosul de fecale care planeaza asupra orasului si inca nu te-ai decis ce vrei sa fie: Orasul cu Iz de Fecale, Capitala Curvasagului in Handbal, Capitala Culturala, Capitala Foamei?
      Esti p…ma Cache, asta esti…

     2. dilau

      prietene tara tara vrem…., – ramin convins ca defapt nu vrem nimic- :)))) eu nu l-am votat pe kake si nici n-o sa-l votez deci se poate spune ca nu am vrut schimbare de la inceput. beleaua e ca atita timp cit nu mi se ofera o alternativa – adica un nume – da-mi voie sa cred ca istoria se poate repeta. recunosc ca boieru mi-a bagat mina in buzunar dar – fatza de altii – am avut impresia ca am ramas fara gloantele de o cafea. crezi ca era naspa daca fiecare politician roman ne-ar fi lasat in 20 de ani fara o cafea?. si inca ceva, e cumva vina mea ca avem de ales doar dintre smicitori?.

  2. marin

   Hai sa fim seriosi cati dintre voi si-ar dedica majoritatea timpului si intreaga energie pentru amaratul asta de oras.Majoritatea dintre voi ati fi plin de basini si fite.Sa nu mai zic ca in loc sa va ocupati de problemele urbei,v-ar gasii omul numai prin vacante exotice,pe modelul marelui Mut si a lui Tonta.

   Reply
   1. Vasile

    Eu nu fac comparatie cu Anghel, dar daca vrei, facem: Anghel, strazi reabilitate care si acuma rezista: Victoriei, Bucuresti, Republicii, Traian, Unirii, Independentei. Strazi reabilitate Cake: Podul Viilor, strada facuta in valuri, Minerilor. Proiecte: Electrolizei si Granicerilor, ambele proiecte depuse la finantare de administratia Anghel. Puncte bune Cake din acest punct de vedere: sensurile giratorii si panselutele. Orasul este, intr-adevar mai curat. Dezapezirea in perioada Anghel a functionat, in mandatul lui Cake, a fost dezastru. Proiectul Vitalului este gestionat incredibil de prost, strazile arata ca dupa bombardament. Manifestari culturale: in vremea lui Anghel nu prea au fost, in afara de Sarbatoarea Castanelor. Cake a facut prima sarbatoare de 7 zile, si a organizat toate anotimpurile, mai ceva ca Vivaldi. Toate intru prea-marirea sa. Toate proiectele de reabilitare ale scolilor si celelalte lucrari cu fonduri europene au lucrari suplimentare, care probabil vor fi suportate din banii nostri. Cake a amanetat orasul cu 100.000.000 lei in conditiile in care aveam deja un credit de 50.000.000 luat de Anghel. Cake a marit costul apei cu 50%. Si cate si mai cate.
    Nu imi doresc sa ne intoarcem in vremea lui Anghel, care este condamnat pentru coruptie. Dar nici cu filfizonul asta narcisist care cheltuie nesabuit pentru propria imagine nu vreau sa ramanem.
    Iar comparatiile de genul, „voi nu ati face nimic sa fiti in locul lui”, sunt chiar puerile. Chiar considerati ca nu exista in lumea asta un om mai capabil decat Chereches? Pai asta este fanatism. Sau mercenariasm, dupa caz.

    Reply
    1. nicu

     Prea il lauzi pe Anghel dar sa nu uitam ca alaturi de Barbul a facut parcul Mara muci,pe milioane bune de euro, iar bordurile puse prin oras au tinut pana la prima ploaie. Se plantau primavara copacei si erau lasate in voia domnului ( apropo la biserica ortodoxa de la RFN se usuca platanii din incinta.Is bune rugaciunile dar parca nu ar strica si niste apa pentru udat , desigur daca nu sunt preasfintiile sale prea ocupate ) ,iar in ritmul in care se dezvolta Craica in mandatele lui Anghel riscam in 10 ani ca tot orasul sa devina o mare craica.Eu nu sustin ca nu ar fi si alti oameni de valoare, mai ales ca sunt pline cimitirele de oameni de neinlocuit, dar te rog sa-mi spui unul dispus si competent cu care sa-l inlocuim ? Hai ca sunt tare curios din care directie bate vantul ?

     Reply
     1. Vasile

      Tocmai asta e problema, ca nu avem alterniva. Iar acest lucru este trist. Partidele deja au anuntat un blat la nivel local, in sensul ca PSD-ul merge in continuare cu UNPR-ul lui Cake, iar PNL-ul, in afara de Niculescu, nu are niciun nume cu notorietate. Iti trebuie bani multi sa duci o campanie de unul singur. Si niciun om de bine nu vrea sa intre in gura masinii de propaganda a primarului.
      Nu il laud pe Anghel, am facut doar o comparatie. Anghel nu mai are ce cauta in fruntea orasului, punct. Bordurile, garduletele verzi si cate or mai fi si nu imi vin acum in minte, au fost tot atatea mijloace dubioase prin care vechea administratie a pus umarul la stagnarea orasului. Cake a pus capac, amanetandu-l.

   2. dilau

    mai the baimarean, ai renuntat cumva la lupta cea mare?. hai baga, parerea mea e ca sint ceva sanse ca soarele sa iasa si pe strada ta.:)))). prietenu vasile s-a riscat si a facut o comparatie intre kake si boieru dar baimarenii nu dorm noaptea pina nu le bagi si tu una. cred ca-mi dai voie sa fac o mica /mare completare la ce a spus vasile ? – boieru a fost cel mai slab primar din tara fata de sportul local dar sigur se revanseaza – :))))).

    Reply
    1. gelu

     Asa prietene dilau. Provoaca-l pe asta sa-nceapa iarasi sa clameze ca singurul vinovat de starea actuala e junele primar de parca ala ar fi mostenit functia si nu a fost pus de noi, adica de electorat. Ce , n-am stiut cine e individul cand a fost ales ? sau ne orbeste cu maturatul strazilor si stropitul gazonului. Plus ca singurul de vina va fi iar cato care nu-l rastigneste intr-un editorial distructiv. M-am uitat daca in doi ani, asta a scris vreun text in care sa-l preaslaveasca. Niente, nema, nothing. Ignorare totala a omului. Noroc cu Adela Muresan si alte tastaturi care-l lauda si-l proslavesc in fiecare zi. Si se vorbeste ca pe bani publici.

     Reply
     1. simi

      Cu banii publici si cu presa ii bai mare, da mare rau de tot. E caz penal pentru primar o sa vedem noi

    2. dilau

     prietene gelu, ramin la pararea ca fiecare are dreptul sa-si spuna pararea, ca sa zic asa. chiar n-am stiut cine e individul, singurul care a cam stiut ce si cum a fost the baimarean – nu ma intreba de unde ca habar nu am -. hai sa-ti mai spun o treaba – oricum mie mi se rupe daca ma crezi sau nu – in perioada 2012-2013 … ” diugu si the baimarean” au fost cei mai injurati baimareni, eu ca basist iar the ca anticachist. 2 ani e enorm de putin, am impresia ca te-ai inecat exact la mal ca stii tu cine. dai o bere online daca iti arat unde prietenul cato ii cere prietenului ciprian – actualul sau sef- ” putin respect” pentru kake?.

     Reply
  1. dilau

   mai GELU, adelina nu merita nici macar numar de inregistrare. stiu ca sri e destul de tare dar cum dracu sa-i ceri sa-ti ofere public toate retele de prostitutie conduse de tiganii romani din intreaga lume. chiar esti convins ca le are?. ca sa nu-ti mai spun ca in lumea asta – chiar si in cea anormala cu capu – oriunde „ridici o piatra” gasesti un roman. :))))

   Reply
   1. dilau

    prietene prietenu, hai ca ti le desecretizez eu. exista o prostitutie la vedere – pe toate centurile marilor orase si nu numai -, mai exista o prostitutie legala – acolo unde anumite state o permit – si mai e una de care nu stie nici mama dracului – si chiar daca stie nu se baga -. multumit?.:))).

    Reply
    1. ghicitoare

     dilau hai sa-ti spun eu niste lucruri nesecrete stiute de majoritatea interlopilor din intreaga tara. Din Romania s-au dus si inca se mai duc la produs in tarile membre UE fete sarace de regula tigancuse racolate de tigani. Si uite asa un european poate zice ca toate romancele sunt „curve” ca are dovezi. Cele mai mari retele sunt organizate de catre tiganii de la Valcea si tot ei tin si retelele de prostitutie asociate cu presa de cancan. Te-ai prins acum de smecherie ori de conexiunile din punctul 3 din solicitare. Si ghici cine e de la Oltchim RM? Oare banii tai din handbal unde ajung de vrei cu atata patos sustinerea handbalului? S-au inca nu esti la curent cu zvonurile?

     Reply
    2. dilau

     mai ghicitoare, fetitele din romania o sa plece afara la produs chiar daca salarul mediu din romania o sa fie 500 de euro. problema e ca romancele sint ieftine si la vedere, de aici vine toata beleaua. daca te intereseaza vorbesc cu prietenu steko si te rezolva, tu doar zi ce vrei : o englezoaica, o franceza – nu cheie evident :))) -……. sau o orientala?. da te tin buzunarele?. eu zic ca marea batalie se da intre giurgiu si calarasi, vilcea e cel mult pe 3. eu sint de acord sa se ia banii dela handbal si sa fie bagati in fotbal asa – in 2 ani – jucam in primavara europeana. e bine?. da parca va vad ca voi – astia antisport local – veniti cu ceva de genul : kake spala bani in minerul pentru a sponsoriza festivalurile gay din tara si afara.:)))).

     Reply
  1. carla

   Mai mult decat ce fac parlamentarii ma intereseaza ce se intampla in oras si in judet.Nevoile oamenilor sunt zero pentru alesii locali si judeteni.Cum altfel se explica ca nu le pasa daca orasele si judetul se depopuleaza datorita lipsei de perspectiva si a lipsei locurilor de munca…

   Reply
   1. mitru

    Nu ai cu cine.Sansa fiecarui maramuresean e sa se mute in zone mai dezvoltate sau acolo unde alesilor locali si judeteni la pasa de bunastarea economica a cetatenilor.Uita-te cine sunt consilierii nostri si o sa-ti dai seama ca de fapt ii doare-n basca…

    Reply
 2. nicu

  Mai Vasi,febletea ta e prea ocupata cu urcatul pe munte cu serpasii si implantatul de sulite cu steaguri pe cate un pisc.Macar nu am avea iarna probleme cu zapada ,dar cu serpoii din administratie cred ca i-ar fi tare greu.Si cum sa faci vreun transfer la hcm fara sa ai semnal pe Comolungma.Macar Kake sta acasa.

  Reply
 3. dilau

  mai draga luci ignat de pe feis, pai tu ne oferi mai putin decit tonta. eu zic sa ca revi cu o oferta de vreo 500 de euro pe luna. nu de alta dar 100 de euro nu-mi ajung nici de tigari.

  Reply
 4. ana

  Mai astia care vreti schimbare, singurul care a mai facut cate ceva in orasul asta a fost Kake, in rest acum 5 ani orasul era tipic cocalaresc, murdar, cu lucruri prost facute. Pe ce bani, nici nu ma intereseaza deoarece pun pariu ca pe vremea lui Anghel se toca tot la fel si de vazut nu se vedea nimic, chiar din contra in cativa ani trebuia sa inlocuiesti mizeriile facute.Daca pune pe roate un parc industrial ( comparativ cu cei de la consiliul judetean, cei care ar trebui de altfel sa se implice in astfel de obiective, a se vedea Parcurile Industriale din judetul Cluj- cu astia ne place sa ne comparam, nu ?) cu unii dintre noi poate sa prinda iepuri,dupa o vorba neaosa romaneasca.

  Reply
  1. diana

   Imi vine sa rad cand va aud cu parcurile industriale.Sunt foarte sigur ca nu o sa apara prea repede,iar cei care sperati in asa ceva reorientati-va spre alte zone, in care o sa contati ca indivizi si o sa si traiti decent.Nu trebuie sa fi prea inteligent ca sa-ti dai seama ca teoria conspirationista conform careia ar exista un blat intre autoritati si industriasi (cei din urma sa nu fie deranjati de niste neaveniti , care sa le strice socotelile plusand deasupra salariului minim ) chiar exista.In Baia Mare panselutele merg doar cu salariul minim.Sa-mi spuneti peste 3-4 ani care e scorul intre Cluj si Maramures la astfel de obiective.Azi e 8-0 !!!

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole