Netflix isi indeamna fanii sa nu ia parte la ”Bird Box”


Netflix isi indeamna fanii sa nu ia parte la provocarea din mediul online inspirata de filmul sau horror ”Bird Box”, relateaza vineri Press Association, titrat de Agerpres.

In pelicula ”Bird Box” Sandra Bullock intepreteaza rolul unei mame care se deplaseaza legata la ochi pentru a nu vedea fortele misterioase care ii determina pe oameni sa se sinucida. Incapabila sa vada, ea trebuie sa ii puna la adapost pe cei doi copii ai sai, cunoscuti sub pseudonimele “Boy” (“Baiat”) si “Girl” (“Fata”), si sa strabata astfel un teren dificil.
Filmul i-a inspirat pe abonati sa urmeze provocarea #BirdBoxChallenge si sa execute diverse sarcini comune legati la ochi. Aceasta a dus la raniri, unele persoane ciocnindu-se de ziduri sau apropiindu-se periculos de mult de trafic.

Ca urmare, Netflix a publicat un anunt prin care ii indeamna pe oameni sa nu accepte aceasta provocare care circula pe internet. ”Nu stim cum a inceput si apreciem dragostea voastra, insa Boy si Girl au o singura dorinta pentru 2019 si aceasta este ca voi sa nu ajungeti la spital din cauza acestor ‘meme-uri'”, a transmis compania de streaming pe Tweeter.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1