Nia Sanchez este noua Miss SUA 2014

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Miss Nevada, Nia Sanchez, 24 de ani, a fost incoronata duminica seara Miss SUA 2014, in cadrul celei de-a 63-a editii a concursului de frumusete organizat la Baton Rouge River Center din Baton Rouge, Louisiana, conform starpulse.com citat de Agerpres.

Nia Sanchez a fost motivata sa se inscrie in concursuri de frumusete de prietena ei, Kristen Dalton, fosta Miss Carolina de Nord si castigatoare a titlului de Miss SUA in 2009.

Nia Sachez a fost incoronata de Erin Brady, detinatoarea titlului de Miss SUA 2013 si va reprezenta Statele Unite la concursul de frumusete Miss Universe 2014.

Pe jumatate hispanica, Nia Sanchez iubeste calatoriile. Ea a lucrat ca dadaca in Europa dupa ce a absolvit liceul si a mai calatorit si in Orientul Mijlociu, Thailanda si China. Nia Sanchez este si detinatoarea unei centuri negre cu 4 dani in disciplina martiala Tae Kwon Do.

Miss Dakota de Nord, Audra Mari, a ocupat pozitia a doua in clasamentul final al concursului de frumusete Miss SUA 2014.

Programul meciurilor care se vor disputa in perioada 12 iunie – 13 iulie, la turneul final al Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia (ora Romaniei):

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2