Nici Cuc(u) nu mai stie de Autostrada Nordului!

PNL

PSD isi bate joc de maramureseni in continuare. In 20 martie a trecut de Senat legea privind aprobarea obiectivului de investitii „Autostrada Nordului”. Actul normativ prevede construirea unei autostrazi de la Suceava pana la Vama Petea, prin Baia Mare, Dej si Bistrita. La acea vreme, deputatul USR de Maramures, Vlad Emanuel Durus, a atras atentia ca abordarea PSD-ALDE este una neserioasa pe acest proiect, cu scop electoral. Deputatul a redactat o interpelare catre Ministerul Transporturilor, prin care a solicitat date clare pentru acest obiectiv, mergand de la sume pana la termene procedurale.

Raspunsul ministrului este la fel de neserios si vag, ca termenii din lege. „Ce ar trebui sa intelegem prin faptul ca o lege, care ni se prezinta ca prioritate zero, nu este adusa in Camera Deputatilor nici dupa 3 luni de la adoptarea sa in Senat?! Au majoritate, o puteau trece in procedura de urgenta in maximum o saptamana. Nu au niciun interes, pentru ca nu au strategie si nici bani. Un ministru responsabil ar fi facut demersuri la colegii de partid ca legea sa nu zaca prin sertare. In schimb, domnul Cuc este fericit ca-i scrie in CV ca a fost ministru”, a spus Durus.

Din raspunsul dat interpelarii, pare ca ministrul Cuc nici nu a citit proiectul de lege. Acesta vorbeste ca inca nu se cunoaste autoritatea care se va ocupa de implementarea proiectelor. In legea trecuta de Senat, la art. 3, se arata ca proiectul construirii autostrazii va fi coordonat de Ministerul Transporturilor.

Biroul comunicare, Cabinet parlamentar Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1