Nicio zi fara accidente de circulatie in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1

Din pacate, politistii sunt sesizati zilnic sa intervina la accidente de circulatie soldate cu ranirea unor persoane. Ieri, 25 iunie, pe langa accidentul rutier mortal pe care l-au cercetat, politistii au intervenit la alte doua accidente soldate cu ranirea a doua persoane, anunta IPJ Maramures.

Un barbat de 51 de ani, domiciliat in Salistea de Sus, a condus un autoturism dinspre Baia Sprie, iar cand a ajuns la intersectia cu strada Vasile Lucaciu din Baia Mare nu a respectat semnificatia indicatorului „CEDEAZA TRECEREA” si a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un barbat de 62 de ani, din comuna Dumbravita. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a soferului din masina condusa regulamentar, care a fost transportat la Spitalul Judetean din Baia Mare pentru ingrijiri medicale.

La doar sase luni de la obtinerea permisului de conducere, un baimarean de 18 ani, a fost implicat in producerea unui accident de circulatie. Acesta conducea pe bulevardul Decebal din Baia Mare, iar in sensul giratoriu cu bulevardul Bucuresti nu a pastrat distanta corespunzatoare fata de aututurismul din fata sa, condus regulamentar de un baimarean de 40 ani, si a intrat in coliziune fata-spate cu acesta. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a unui minor de 10 ani, pasager in autoturismul acrosat.

Acesta a fost transportat la spital pentru investigatii medicale. Pentru aproximativ o jumatate de ora traficul rutier a fost restrictionat pe o banda de circulatie. Conducatorii auto nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice.
In cauza s-a intocmit dosar penal cu privire la savarsirea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Pentru a nu fi implicati in evenimente nedorite, politistii le recomanda conducatorilor auto sa circule cu viteza redusa si atentie sporita, sa respecte indicatiile semafoarelor si ale politistilor rutieri si sa semnalizeze din timp intentia de schimbare a benzii de rulare!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole