Nicio zi fara infractiuni rutiere constatate de politistii maramureseni

PNL

Miercuri seara, dupa ora 20.00, politistii au oprit pentru verificari un autoturism care circula pe strada Motorului din Baia Mare. La volan a fost identificat un barbat de 58 de ani, din municipiu, iar testarea cu aparatul etilotest a relevat o concentratie de 0.96 mg/l alcool pur in aerul expirat, informeaza IPJ Maramures.

Conform procedurilor legale, barbatul a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. Totodata, pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana aflata sub influenta bauturilor alcoolice.

Tot ieri, politistii Postului de Politie Satulung, care desfasurau activitati de patrulare pe raza localitatii Finteusu Mic, au oprit pentru verificari autoturismele aflate in trafic. La volan unuia dintre autoturisme a fost identificat un tanar din Coltau, de 27 de ani, iar in calitate de pasager se afla proprietarul autoturismului.

Verificarile politistilor sau relevat ca acestia nu detin permise de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele lor politistii au fost intocmit dosare penale sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere a unui vehicul fara a poseda permis de conducere si incredintarea unui vehicul unei persoane care nu poseda permis de conducere.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1