Nicolae Ciucă își depune mandatul în 26 mai. Negocierile continuă, profesorii tot în grevă

Reclame home 1
Reclame home 1

România se confruntă cu mari probleme. Pe de o parte avem greva profesorilor, care se pare că va dura ceva vreme, negocierile de până acum fiind eșuate, iar pe de altă parte avem rotativa guvernamentală. Încă nu știm concret nimic, știm doar că fiecare partid trage la oala lui, sunt negocieri, discuții, fiecare dintre părți spune ce vrea, iar pe final de mai ar trebui să știm cum va arăta noul Guvern.

Premierul Nicolae Ciucă își va depune mandatul pe data de 26 mai. Însă azi, la Argeș, nu a confirmat dacă rămâne în Guvern sau nu. A recunoscut că negocierile între partide continuă, precizând că este „normal să existe o ierarhizare în funcție de ponderea fiecărui partid în Parlament și în coaliție”. Știm sigur că viitorul Guvern va avea un total de 18 ministere.

Azi, Nicolae Ciucă a participat la aniversarea a 148 de existență a Partidului Național Liberal, la Vila Florica din județul Argeș, unde se află și Muzeul Național Brătianu: „Marcăm istoria și activitatea PNL într-o perioadă în care s-a proclamat independența, s-a realizat Marea Unire, a fost adoptată Constituția din 1923, dar și multe alte momente în care liberalii au contribuit la modernizarea și dezvoltarea țării”.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole