Niculescu Tagarlas il acuza pe Zetea ca vrea sa cumpere votul cetatenilor folosindu-se de un program care vizeaza cresterea natalitatii in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vicepresedintele PNL Maramures, Cristian Niculescu Tagarlas contesta initiativa presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea care promite ca va scuti de taxe familiile numeroase. Liberalul il acuza pe seful PSD Maramures ca acesta ar avea un singur scop si anume sa cumpere votul cetatenilor.

Cristian Niculescu Tagarlas, vicepresedinte PNL Maramures: “Dragostea parinteasca nu are pret! Presedintele Consiliului Judetean, Gabriel Valer Zetea vrea sa cumpare voturi pentru PSD din banii maramuresenilor, iar pentru acest lucru a gasit si un pretext. Seful administratiei judetene promite sa plateasca parintii tineri, care aduc pe lume un copil si sa acorde scutiri de taxe familiilor mai numeroase, scopul declarat fiind acela de incurajare a natalitatii. In mod cinic, Zetea s-a gandit chiar pe final de mandat si cand PSD este in cadere libera in optiunile electorale, sa ajute la renasterea Maramuresului, dar in cei aproape opt ani cat a fost la conducerea Consiliului Judetean a asistat impasibil la deterioarea nivelului de trai al cetatenilor si la exodul masiv peste hotare. Un afront mai mare la adresa maramuresenilor, nu se putea.”

Acuzele vicepresedintelui PNL Maramures vin dupa ce Gabriel Zetea a facut o postare pe Facebook in care anunta ca la Miresu Mare a avut loc o dezbatere publica a programului “Renasterea Maramuresului”, program care ar viza incurajarea formarii familiilor tinere si implicit a cresterii natalitatii in judetul nostru. In aceeasi postare, seful PSD Maramures relatat ca prin CJ Maramures, dar si prin consiliile locale din teritoriu se pot aloca sume de bani la nasterea primului copil si ulterior o serie de scutiri a taxelor locale pentru nasterea celui de-al treilea copil. Pentru aceste beneficii exista si doua conditii, mai scrie Zetea, si anume, parintii sa aiba domiciliul in Maramures si un loc de munca stabil, in ultimul an, tot in judetul nostru.

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Justitiarcuplete

    De ce criticati inituativa umană a social democratului? Veniti cu o supraoferta liberala care sa atraga voturile. Tinerimea poate oferi continuitatea natiei! Explorarea alpinistă este nobilă si costisitoare dar nu aduce decat adrenalina si foarte putin testosteron. Daca veneau gravide excursionistele de prin tinuturile himalaiene treceam cu vederea cheltuielile pricinuite de aceste plăceri. Vecinii unguri trebuie criticati pentru suprastimulentele acordate familiilor tinere?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole