Nicusor Dan, prezent la inaugurarea sediului USR Baia Mare

home camp2
home camp2
home camp2

In data de 11 Aprilie, cu ocazia inaugurarii sediului Uniunii Salvati Romania – Filiala Baia Mare si a Cabinetului Parlamentar al deputatului USR de Maramures, presedintele formatiunii, Nicusor Dan, va participa la o intalnire cu presa si simpatizantii organizatiei.

Alaturi de dansul vor mai fi prezenti Oana Bizgan-Gayral – deputat USR, presedinte al comisiei pentru egalitatea de sanse intre femei si barbati din Camera Deputatilor, Vlad Durus – deputat USR de Maramures, vicepresedinte al filialei locale si judetene si Dan Ivan – presedintele filialei locale Baia Mare a USR.

Intalnirea va avea loc in sediul Filialei USR Baia Mare, Piata Libertatii nr.15, cladirea M3, Et. II, incepand cu ora 14:00.

“Discutiile se vor axa pe activitatea deputatilor si senatorilor USR in Parlamentul Romaniei, a activitatii si actiunilor filialei locale si judetene, precum si asupra proiectelor de viitor ale formatiunii. Filiala locala USR Baia Mare are in prezent un numar de 40 de membri, fiind in continua dezvoltare.

In plan judetean ne aflam in etapa constituirii unor grupuri de initiativa la nivel local in vederea infiintarii de noi filiale, primele doua avute in vedere fiind cele din Sighetu Marmatiei si Baia Sprie”, a spus Dan Ivan,

 

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

1 Comment

  1. tiristul

    aproape inexistent USR-ul… atat pe “piata” politica locala cat si cea nationala… sunt ca pufuletii: mari pe dinafara si goi pe dinauntru…doar niscavai scandaluri, neinteresante pentru opinia publica.. sincer, nu-l vad un partid de “cursa lunga”…il vad ceva in stilul PPDD, PRU, etc..

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *