Noi accidentari pe partiile Maramuresului

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

accident schiLa sfarsitul saptamanii care tocmai s-a incheiat, jandarmii montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Ordine si Siguranta Publica Cavnic impreuna cu reprezentanti ai formatiunii Salvamont Cavnic, au participat la doua interventii de salvare a unor persoane accidentate pe partiile de schi.

Sambata 10 ianuarie, in jurul orei 13.30, patrula de jandarmerie montana aflata in serviciul de patrulare in zona partiei Icoana, din statiunea Cavnic, a fost solicitata sa intervina in sprijinul unei persoane accidentate pe partia de schi, in urma ciocnirii cu o alta persoana.

Jandarmii impreuna cu reprezentantii Salvamont, i-au acordat primul ajutor persoanei accidentate, respectiv Flavius  C. de 39 ani, din localitatea Cavnic, care acuza dureri puternice la membrul inferior stang, fiindu-i imobilizat prin atele. Acesta a  fost coborat la baza partiei unde a fost preluat de catre un echipaj SMURD si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” Baia Mare, pentru efectuarea unor investigatii de specialitate.

***

In aceeasi zi de 10 ianuarie a.c., in jurul orei 14.30, jandarmii montani aflati in patrulare in zona partiei Icoana din localitatea Cavnic, au intervenit pentru salvarea unei persoane accidentate la baza partiei.

G.B. de 15 ani din Calinesti Oas, judetul Satu Mare, a primit primul ajutor din partea echipajului de jandarmerie si salvamont, fiindu-i imobilizat antebratul stang, dupa care fost preluat de catre un echipaj SMURD si  transportat la Spitalul Judetean de Urgenta „ Dr. Constantin Opris” Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2