Noi acuze la adresa primarului din Moisei pentru neracordarea la apa a unor localnici

PNL

Stefan Tomoiaga din Moisei il reacuza pe primarul Toader Stetco ca nu vrea sa racordeze la apa mai multe familii din localitate. El da ca exemplu pe unul din nepotii sai, de 18 ani, care recent s-a intors de la munca din strainatate si este nevoit sa se spele in lighean.

In zona respectiva exista cinci familii care nu au acces la apa, iar racordarea lor ar presupune trecerea conductelor prin terenul a altor sapte, care au apa din alte surse. Acestea din urma si-au dat acceptul pentru trecerea conductelor prin curtile lor, dar fara sa plateasca vreun ban.

In replica, primarul Toader Steco sustine ca pana ce nu platesc toate cele 12 familii implicate, ele nu pot fi racordate la apa, mai ales ca acestea si-au luat angajamentul ca vor achita taxa.

“Au venit vreo 12 persoane anul trecut ca se racordeaza la reteaua de apa si ca vor plati toti taxa. N-au platit decat vreo trei taxa de racordare, pentru ca se urmareste ca dupa aia sa se racordeze de la unul la altul.

Acum a venit tocmai ala care sta mai sus in vale, ca el a platit si ca vrea sa fie racordat. I-am spus ca au promis toti ca vor plati taxa de racordare”, a explicat edilul.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

1 Comment

  1. taranist,de Maramures

    Bravo,domnule primar,suntet un primar responsabil ,ati adus Moiseiul departe din punct de vedere ca dezvoltare,am lucrat in perioada 1989-1994 in Moisei si atunci era jalnic,acum am trecut cu masina prin Moisei si excelent.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2