Noi amenzi pentru nereguli rutiere, in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Politistii rutieri au fost si miercuri prezenti pe drumurile publice din judet, in special pe arterele de circulatie cu risc ridicat de producere a unor incidente.

Cele mai multe activitati au fost de natura preventiva, si au fost organizate in vederea depistarii la timp a persoanelor care conduc in stare de ebrietate, fara permise sau cu viteza excesiva.

Din fericire, in cursul zilei de ieri nu s-au inregistrat accidente de circulatie soldate cu ranirea sau victimizarea unor persoane.

Atat politistii din Cavnic, cat si cei din cadrul Sectiei 1 Politie Rurala Grosi au efectuat verificari pentru a se asigura ca starea tehnica a autovehiculelor oprite nu afecteaza siguranta pe drumurile publice. Neregulile constatate au impus aplicarea a 15 sanctiuni contraventionale, in valoare de de aproximativ 3.500 de lei, si retragerea a patru certificate de inmatriculare.

Recomandarile politistilor pentru circulatie in siguranta raman aceleasi: viteza adaptata, asigurare temeinica, rabdare si respect in trafic. Va dorim drumuri bune, fara incidente!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *