Noi amenzi pentru nerespectarea măsurilor de siguranță, în Maramureș

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și polițiștii locali au executat în sistem integrat 71 de misiuni, pe raza județului, în ultimele 24 de ore.

Au fost angrenate 82 de efective pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală (purtarea măștii de protecție în spații închise, păstrarea distanței fizice), pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pentru verificarea respectării măsurilor de către societățile comerciale și persoanele fizice autorizate, verificarea respectării măsurii de către persoanele carantinate în locația declarată. În executarea misiunilor au fost utilizate 26 mijloace de mobilitate.

Pe perioada executării misiunilor au fost depistate, identificate și sancționate contravențional șase persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală. De asemenea, au fost constatate două abateri de la respectarea prevederilor referitoare la respectarea măsurilor pentru diminuarea impactului tipului de risc. S-au verificat peste 60 de agenți economici cu privire la respectarea măsurilor stabilite în perioada stării de alertă. S-au aplicat, în context, opt sancțiuni contravenționale în valoare de 2.500 lei.

La Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Maramureș sunt centralizate următoarele informații: 344 persoane confirmate cu noul Coronavirus, 85 persoane internate și aflate sub tratament medical, 241 persoane externate și vindecate, 18 persoane decedate. Se află în carantină la domiciliu sau în locația declarată 287 de persoane.

”Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, distanța de socializare și măsurile de igienă stabilite de către specialiști. Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială și un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!”, arată CJSU.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1