Noi angajari la Primaria Baia Mare. Afla pe ce posturi

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Primaria Municipiului Baia Mare anunta organizarea unui concurs in vederea ocuparii functiilor contractuale vacante de consilier debutant si consilier II din cadrul Compartimentului Secretariat, conform site-ului municipalitatii.

Fiecare candidat trebuie sa indeplineasca conditiile generale necesare ocuparii unui post vacant, prevazute la art. 3 din Regulamentul- cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare:

Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs sunt urmatoarele: 

1. Pentru postul de Consilier debutant din cadrul Compartimentului Secretariat: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domniul de studii universitare Stiinte ale comunicarii.

2. Pentru postul de Consilier II: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, minimum 1 an vechime in specialitatea studiilor.

Concursul va consta in doua probe, respectiv, proba scrisa si interviu. Proba scrisa va avea loc in data 15 ianuarie 2018, ora 10:00, la sediul Primariei Municipiului Baia Mare.

Dosarele de concurs se depun in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii anuntului, respectiv pana in data de 27 decembrie, inclusiv, la sediul Primariei Municipiului Baia Mare, Serviciul Resusre Umane.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *