Noi capturi: Aproape 11.000 pachete cu tigari de contrabanda confiscate in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

tigari-contrabandaIn data de 29 mai, o patrula a politiei de frontiera din cadrul Sectorului PF Viseu de Sus a oprit pentru control, pe raza localitatii Viseu de Jos., judetul Maramures, un autoturism marca Mercedes, condus de V.B., de 43 ani si in care se mai afla P.D., de 44 ani.

“Cu ocazia efectuarii controlului, in interiorul masinii au fost descoperite mai multe pachete cu tigari, fapt pentru care persoanele in cauza au fost conduse la sediul sectorului in vederea continuarii cercetarilor.

In urma controlului amanuntit efectuat asupra masinii au fost descoperite 426 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 3.900 lei”, a spus Radu Lungu, puratorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei.

Tigarile au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in continuare se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda, la final urmand a se lua masurile legale ce se impun.

* In data de 27 mai, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul ITPF Sighetu Marmatiei, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, a efectuat semnalele regulamentare pentru a opri pentru control, pe comunicatia Valea Viseului – Bistra, un autoturism marca Renault Kangoo.

In momentul in care conducatorul auto a observat patrula politiei de frontiera, acesta a abandonat masina pe marginea drumului, reusind sa fuga.

“La controlul efectuat asupra autovehiculului, lucratorii nostri au observat mai multe colete cu tigari, fapt pentru care masina a fost dusa la sediul politiei de frontiera in vederea continuarii cercetarilor.

In urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 10.489 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de 95.500 lei care au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda”, a mai spus Radu Lungu.

In continuare se fac verificari pentru identificarea tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2