Noi controale in padurile Maramuresului: 30 de infractiuni constatate de politisti

masina-lemn-padureIn perioada 12 – 18 septembrie, politisti din cadrul Inspectoratului de Politie al  Judetului Maramures, impreuna cu specialisti din cadrul Garzii Forestiere si Directiei Silvice Maramures, sprijiniti de jandarmi si politisti de frontiera, au efectuat 90 controale pentru identificarea persoanelor care se abat de la respectarea normelor privind transportul, depozitarea, prelucrarea si comercializarea materialului lemnos.

Au fost verificate 138 mijloace de transport material lemnos si au fost efectuate controale atat in fondul forestier, cat si in alte spatii de  depozitare si comercializare a materialului lemnos.

In  urma acestor activitati, politistii au constatat 30 de infractiuni si au aplicat 78 sanctiuni contraventionale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 134.000 de lei, se arata in buletinul informativ al IPJ Maramures.

Totodata, a fost dispusa masura confiscarii a peste 140 metri cubi lemn transportat ilegal sau pentru care nu au putut fi prezentate documentele legale de insotire si provenienta.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1