Noi delicte silvice in Maramures

PNL

In aceasta saptamana, politistii din cadrul Serviciului de Ordine Publica – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, sprijiniti de cei din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Suciu de Sus si cei de la Grupa Canina, impreuna cu specialisti silvici din cadrul Garzii Forestiere Cluj si Directiei Silvice Maramures, au actionat pe linia prevenirii si combaterii faptelor ilegale din domeniul silvic.

A fost verificat daca doua societati comerciale cu sediile in Viseu de Sus si Lapus respecta normele referitoare la exploatarea, importul, transportul, depozitarea si comercializarea materialelor lemnoase.

In urma neregulilor constatate, au fost aplicate trei sanctiuni contraventionale, in valoare de 8.000 lei. Totodata a fost dispusa masura complementara de confiscare a 31,1 mc materiale lemnoase, in valoare de peste 7.500 lei, conform IPJ Maramures.

De asemenea, politistii din Borsa au confiscat peste 16 mc lemn de esenta rasinoasa, gasit pe strada Cercanel din oras si continua cercetarile pentru stabilirea provenientei sale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1