Noi probleme în proiectul deșeurilor: E nevoie de reparații la stațiile de la Sârbi, Sighetu Marmației, Târgu Lăpuș și Moisei

Reclame home 1
Reclame home 1

Consiliul Județean Maramureș a publicat în data de 3 septembrie, pe site-ul oficial, un anunț referitor la reluarea achiziției publice privind lucrările de reparaţii la Staţia de Sortare și Stația de Tratare Mecano Biologică de la Sârbi, la Stația de Transfer și Stația de Sortare de la Sighetu Marmației, la Stația de Transfer de la Tg. Lăpuș și la Stația de Transfer Moisei din cadrul proiectului deșeurilor.

”Operatorii economici interesați pot accesa site-ul www.e-licitatie.ro, sectiunea Documente – Publicitate anunțuri, anunț de publicitate nr. ADV1166890/03.09.2020.

Ofertele vor fi depuse doar la adresa de e-mail achizitii@maramures.ro până la data de 09.09.2020”, precizează CJ Maramureș.

De exemplu, la Stația de Sortare și la Stația de Tratare Mecano Biologică de la Sârbi reparațiile necesare care trebuie executate sunt următoarele: remediere fisuri la platforma betonată (50 m); remediere inflitrații la celulele de biostabilizare – membrane biorespirante fisurate (7 celule x 1 m. p.), conform caietului de sarcini.

Vezi în CAIETUL DE SARCINI și celelalte lucrări de reparații care trebuie executate la stațiile din Sighetu Marmației, Târgu Lăpuș și Moisei.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole